Football Talk

Ρακόφ – Καραμπάκ 3-2: Ο Κίτελ έσωσε τους Πολωνούς από το… κάζο

Ρακόφ – Καραμπάκ 3-2: Ο Κίτελ έσωσε τους Πολωνούς από το… κάζο

Ρακόφ φιλοξένησε την Καραμπάκ για τα προκριματικά του Champions League και παρά το δυνατό ξεκίνημα των Πολωνών ο Τζίτζα με δύο προσωπικά του γκολ ισοφάρισε. ο Κίτελ όμως είχε τον τελευταίο… λόγο και στις καθυστερήσεις έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Η «ελληνική» Ρακόφ με βασικούς τους Παπανικολάου και Σβάρνα, δεν κατάφερε να κρατήσει το ισχυρό προβάδισμα που είχε «χτίσει» και ο Τζίτζα μέσα σε δύο λεπτά… διέλυσε όλη την προσπάθεια των Πολωνών. Ο Κίτελ όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης έδωσε ένα ισχνό προβάδισμα στην ομάδα του. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στο Αζερμπαϊτζάν για το ποιος θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Ο Μπενζιά έφτασε κοντά στο γκολ στο 23’ για τους φιλοξενούμενους αλλά το σουτ που δοκίμασε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το «ρόδι έσπασε» ο Καφαρκούλιεφ αλλά στο λάθος τέρμα, καθώς ο δεξιός μπακ της Καραμπάκ έστειλε την μπάλα στην δική του εστία για το 1-0.

Στο 71ο λεπτό ο Σβάρνας έδειξε τις δημιουργικές του ικανότητες και με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Πιασέσκι, ο οποίος δεν αστόχησε για το 2-0.

Στο 73ο λεπτό με μία εξαιρετική κεφαλιά ο Τζίτζα μείωσε σε 2-1.

Ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα στο 75’ με όμορφο τελείωμα από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κίτελ με έναν μοναδικό «κεραυνό» έκανε το 3-2 και χάρισε στην ομάδα του ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στο Αζερμπαϊτζάν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0