Football Talk

Αυστραλία – Ιρλανδία 1-0: Οι «Matildas» ξεκίνησαν με... το δεξί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Accor Stadium (video)

Αυστραλία – Ιρλανδία 1-0: Οι «Matildas» ξεκίνησαν με... το δεξί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Accor Stadium (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών 2023, κερδίζοντας με 1-0 την Ιρλανδία (20/7) σε ένα κατάμεστο στάδιο με ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων! Η Στεφ Κάτλεϊ ευστόχησε σε πέναλτι χαρίζοντας στις διοργανώτριες μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.       


Ακόμα και χωρίς το πιο δυνατό της χαρτί, τη Σαμ Κερ, η Αυστραλία κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση επικρατώντας με 1-0 της Ιρλανδίας, που πραγματοποιούσε το ντεμπούτο της σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Αυστραλές είχαν διατηρήσει την κατοχή της μπάλας αλλά δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε ένα προηγηθούν στο ματς. Αντίθετα, η Ιρλανδία έκανε την έκπληξη μπαίνοντας στον αγώνα πολύ δυναμικά, βάζοντας δύσκολα στης συν-διοργανώτριες.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες (0-0) μέχρι το 52ο λεπτό. Η Σέβα έκανε φάουλ και οι Ιρλανδές χρεώθηκαν με πέναλτι. Η Στεφ Κάτλεϊ ευστόχησε από την άσπρη βούλα δίνοντας προβάδισμα στις γηπεδούχους (1-0).


Από το σημείο εκείνο και μετά, τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο για το σύνολο της Βέρα Πάου, καθώς οι αντίπαλές τους είχαν ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς τους και έψαχναν ένα δεύτερο γκολ.

Παρά το ότι η Αυστραλία είχε το μομέντουμ, οι Ιρλανδές δεν το έβαζαν κάτω και έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 90+3’, οι rookies της διοργάνωσης είχαν μία τελευταία ευκαιρία με τη Λάρκιν να δοκιμάζει ένα σουτ το οποίο δεν κατέληξε στο στόχο.     

www.bnsports.gr
  

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0