Football Talk

Πρόγραμμα Super League: Στο «σπίτι» του κάνει πρεμιέρα το Big-4!

Πρόγραμμα Super League: Στο «σπίτι» του κάνει πρεμιέρα το Big-4!
Με εντός έδρας αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους οι 4 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα της περασμένης περιόδου. Τον Παναιτωλικό θα υποδεχθεί η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ατρόμητο. Με Πανσερραϊκό ο Ολυμπιακός και Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ.
Σχετικά Άρθρα
Στα γραφεία της Λίγκας αντί για το «Island» και την εκδήλωση στη Βάρκιζα έλαβε χώρα η κλήρωση της Super League ελέω των πυρκαγιών που έχουν... περικυκλώσει την Αττική και όχι μόνο. Και σε αυτή, οι 4 εκ των πέντε Ευρωπαίων, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους εντός των τειχών από το... σπίτι τους.

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι με το... καλημέρα καθώς η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα κάνει πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο. Τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ και ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μονάχα ο Άρης θα δοκιμαστεί εκτός έδρας, ταξιδεύοντας στην Κρήτη για να παίξει με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής:

Untitled_1.jpg

Όπως είναι ήδη γνωστό και αν κυλήσουν όλα ομαλά, την 18η του Αυγούστου θα κάνει σέντρα η Super League της νέας σεζόν. Το πρώτα ντέρμπι αυτής έχουν δρομολογηθεί για την 4η αγωνιστική με το ΠΑΟΚ - Άρης και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ενώ την αμέσως επόμενη, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ. Ολυμπιακός εναντίον Άρη την 6η στροφή και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ την 7η. Για την 8η αγωνιστική υπάρχει «ντέρμπι αιωνίων», την 9η το «ντέρμπι των δικεφάλων» και τη 10η ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ
protos_gyros.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0