Football Talk

Προκριματικά Champions League: «Κόλλησε» στην έδρα της η Αστάνα, προβάδισμα πρόκρισης για Ελσίνκι (video)

Προκριματικά Champions League: «Κόλλησε» στην έδρα της η Αστάνα, προβάδισμα πρόκρισης για Ελσίνκι (video)

Ο πρώτος γύρος των προκριματικών του Champions League συνεχίστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης (12/07) με τη φιλόδοξη Ντιναμό Τιφλίδας να κάνει την Αστάνα να «αναστενάξει» (1-1)! Από την άλλη, η Ελσίνκι πήρε νωρίς νωρίς προβάδισμα κόντρα στη Λαρν και κράτησε το υπέρ της 1-0 ως το τέλος.

Προκριματικών συνέχεια το απόγευμα της Τετάρτης (12/07) χωρίς να υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις. Στο ματς των 17:00 (12/07) Αστάνα και Ντιναμό Τιφλίδας «αλληλοεξουδετερώθηκαν» στην έδρα της πρώτης (1-1), ενώ σε αυτό των 19:00, η Ελσίνκι πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο «σπίτι» της, απέναντι στη Λαρν (1-0).

Στο πρώτο ματς χρονικά, η ομάδα του Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν δεν άργησε να πάρει μπρος, αφού στο 11ο λεπτό προηγήθηκε με τον Αϊμπετόφ να εκτελεί χαμηλό σουτ και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον είχαν οι φιλοξενούμενοι με την μπάλα να προσγειώνεται στα πόδια του Γκαμπριέλ Σιγκούα, ο οποίος ισοφάρισε (57'). Το ματς έληξε με σκορ 1-1 και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά στη ρεβάνς της 19ης Ιουλίου.


Πολύ καλύτερα εξελίχθηκαν τα πράγματα για την Ελσίνκι, που ξεκίνησε δυναμικά και μόλις στο 3ο λεπτό «άνοιξε» το σκορ, ύστερα από εκτέλεση πέναλτι του Ραντούλοβιτς. Όσο και αν προσπάθησε η Λαρν επισκιάστηκε τελικά από την αντίπαλό της, η οποία διατήρησε το προβάδισμά της και εκμεταλλεύθηκε πλήρως την έδρα της. Ραντεβού θα ξαναδώσουν κι αυτές στις 19/07 στην Ιρλανδία.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0