Football Talk

ΑΕΚ: Ο Νέστορ Αραούχο ο εκλεκτός του Αλμέιδα για την άμυνα (video)

ΑΕΚ: Ο Νέστορ Αραούχο ο εκλεκτός του Αλμέιδα για την άμυνα (video)

Η ΑΕΚ έχει μπει γερά στη μάχη της απόκτησης του 32χρονου Μεξικανού (με κοινοτικό διαβατήριο) κεντρικού αμυντικού και υπάρχει πίστη ότι μπορεί να τον φέρει στη Φιλαδέλφεια.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ είναι κοντά στο να φέρει εκτός από τον Πισάρο κι άλλον Μεξικάνο: τον Νέστορ Αραούχο! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας. Αυτός είναι ο παίκτης που προσπαθεί εδώ και κάποιες ημέρες να κλείσει η ΑΕΚ και δείχνει ικανή να τα καταφέρει!

Ο 32χρονος Νέστορ Αραούχο, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό (ισπανικό) διαβατήριο ήταν εξ αρχής η βασική επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα. Ανήκει στην Αμέρικα η οποία πέρυσι τον αγόρασε έναντι 3 εκατ. ευρώ από τη Θέλτα. Όταν η ΑΕΚ ξεκίνησε την προσπάθεια να τον αποκτήσει πριν από καιρό συνάντησε δυσκολίες. Τα πράγματα όμως φαίνεται να άλλαξαν και βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο…

Τι άλλαξε; Η έντονη δυσαρέσκεια του Νέστορ Αραούχο για σοβαρά επεισόδια στο Μεξικό, όπου πρόσφατα μάλιστα έκανε και δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος, κάνοντας λόγο για μία ανεξέλεγκτη κατάσταση, με τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν τρόμο!

Ετσι τώρα ο Αραούχο δείχνει πρόθυμος και έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για την ΑΕΚ!

Έχει ύψος 1.88 μ., είναι ένα δυναμικό στόπερ, όπου παίζει και στις δυο θέσεις στο κέντρο της άμυνας, είναι έμπειρος, διεθνής (67 συμμετοχές – 3 γκολ) και με παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Αλμέιδα τον ήθελε από τότε που ήταν στην Τσίβας, όμως το 2018 τον «κέρδισε» η Θέλτα. Στο Βίγκο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2022, μετρώντας συνολικά 136 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Οι συζητήσεις για να αποκτήσει η ΑΕΚ τον Αραούχο από την Αμέρικα έχουν προχωρήσει σημαντικά και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και ο Νέστορ θα συναντηθεί και θα μπει στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, παίζοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη φανέλα της ΑΕΚ

Δείτε τον εν δράσει:




www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0