Football Talk

ΑΕΚ: Προχωράει με Πισάρο

ΑΕΚ: Προχωράει με Πισάρο
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ροδόλφο Πισάρο – Τι γράφουν την ίδια στιγμή στο Μεξικό.
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ προχωράει για να κλείσει τον Ροδόλφο Πισάρο! Oι τελευταίες πληροφορίες τονίζουν πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό της Ίντερ Μαϊάμι και οι πιθανότητες να κλείσει η συμφωνία είναι υψηλές. Σαφώς τίποτα δεν είναι τελειωμένο. Οι δυο πλευρές συζητούν και τα επόμενα 24ώρα δείχνουν κρίσιμα ώστε να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η επιθυμία της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Την ίδια στιγμή μάλιστα στο Μεξικό επιμένουν πως ο Πισάρο είναι κοντά στην ΑΕΚ! «Ο Ροδόλδο Πισάσο είναι κοντά στο να κλείσει στην ΑΕΚ» γράφει στο twitter το La Octava Sports, λογαριασμός που ειδικεύεται στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο. Mάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο παίκτης θα βρεθεί και πάλι με τον Ματίας Αλμέιδα με τον οποίο συνεργάστηκε στο παρελθόν στην Τσίβας.

Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο λοιπόν για το deal με τον Πισάρο ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι. Κρίσιμα είναι εν τω μεταξύ τα επόμενα 24ώρα και για να κλείσει η ΑΕΚ κεντρικό αμυντικό…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0