Football Talk

«Κλείνει» Ιμπόρα και Κίνι ο Ολυμπιακός - Σε προχωρημένες επαφές με τον Μάρκος Αντρέ

«Κλείνει» Ιμπόρα και Κίνι ο Ολυμπιακός - Σε προχωρημένες επαφές με τον Μάρκος Αντρέ
Έτοιμος να προχωρήσει στις πρώτες του μεταγραφές είναι ο Ολυμπιακός, με την ισπανική αγορά να έχει τον λόγο.
Οι «ερυθρόλευκοι» δώσανε το πρώτο τους φιλικό και κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 της Σλοβάτσκο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε πράγματα που του άρεσαν (πρέσινγκ ψηλά και κάθετο ποδόσφαιρο), με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αυστρία να απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές + τους τερματοφύλακες.

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο τους μπάσιμο στη μεταγραφική αγορά με... τριπλό «χτύπημα» από τη La Liga. Ο Βιθέντε Ιμπόρα, μετά από μία γεμάτη χρονιά και 40 παιχνίδια με τη Λεβάντε, είναι έτοιμος να πιάσει λιμάνι και στα 35 του να γίνει ο αντί - Εμβιλά.
Η δεύτερη προσθήκη, αφορά έναν παίκτη που παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει και εύκολα αριστερά. Ο λόγος για τον Κίνι, ο οποίος μετά από έξι χρόνια παρουσίας στη Γρανάδα, έμεινε ελεύθερος. Ο 33χρονος έχει παίξει σε 62 ματς με τον Μαρτίνεθ ως προπονητή του και ο Ισπανός έχει εξαιρετική άποψη.

Η τελευταία κίνηση αφορά τη θέση του φορ. Εκεί όπου πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη του Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ο Μάρκος Αντρέ. Το deal που ετοιμάζεται να κλείσει ο Ολυμπιακός με τον Βραζιλιάνο της Βαλένθια, είναι για δανεισμό ενός έτους και αναγκαστική αγορά τον επόμενο χρόνο. Ένας παίκτης για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη Κορδόν και Μαρτίνεθ.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0