Football Talk

Πορτογαλία – Ιταλία 5-1: Εκπληκτικοί Ίβηρες, «διέλυσαν» σε… μισή ώρα τη «Σκουάντρα Ατζούρα»! (video)

Πορτογαλία – Ιταλία 5-1: Εκπληκτικοί Ίβηρες, «διέλυσαν» σε… μισή ώρα τη «Σκουάντρα Ατζούρα»! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνέχισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα u-19 η Πορτογαλία, η οποία επικράτησε με 5-1 της Ιταλίας, στην δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται στο EURO 2023 u-19 η Πορτογαλία, η οποία μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στον πρώτο όμιλο, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία και της Ιταλίας και επί της ουσίας, «κλείδωσε» με το τελικό 5-1, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Και όλα αυτά, ενώ βρέθηκε μάλιστα στο 6ο λεπτό πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Λιπάνι για τη «Σκουάντρα Ατζούρα», ο οποίος έμελλε εν συνεχεία να εξελιχθεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή της συνάντησης.

Αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 8’, η Πορτογαλία ισοφάρισε με τον Ριμπέιρο δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους, και στο 44΄, ο σκόρερ των Ιταλών άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Από εκεί και πέρα, το ματς μετουσιώθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με την Πορτογαλία να μην έχει αντίπαλο. Το γρήγορο γκολ του Σα στο 57’ έφερε την ολική ανατροπή, με τον Μπρας να σημειώνει το δεύτερο γκολ του στον θεσμό και να κάνει το 3-1 στο 68ο λεπτό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι όμως αποφάσισαν να μην περιορίσουν σε τίποτα την απόδοσή τους. Σκόραραν δις από το 89’ μέχρι και το 91’ και με το τελικό 5-1 υπέρ τους, βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου, με το εντυπωσιακό 7-1 γκολ υπέρ τους, σε 180 αγωνιστικά λεπτά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0