Football Talk

Μπότεφ Πλόβντιβ - Άρης 1-0: Έσπασαν... καρδιές στην ήττα των «κιτρίνων» στο φιλικό για τον Τόσκο!

Μπότεφ Πλόβντιβ - Άρης 1-0: Έσπασαν... καρδιές στην ήττα των «κιτρίνων» στο φιλικό για τον Τόσκο!
Σε ένα φιλικό προετοιμασίας με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, στη μνήμη του Τόσκο Μποζαντζίσκι, οι «κίτρινοι» δεν εντυπωσιάσαν και γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Μπότεφ Πλόβντιβ. Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φίλους των δύο ομάδων, πολύ καλός αλλά χωρίς ουσία ο Πάλμα.
Το διακύβευμα ελάχιστη σημασία είχε καθώς υπάρχουν περιστάσεις που υπερβαίνουν τον αθλητισμό. Η Μπότεφ Πλόβντιβ υποδέχθηκε τον Άρη σε φιλικό προετοιμασίας, ο σκοπός του οποίου ήταν να αποτίσουν φόρο τιμής στον Τόσκο Μποζατζίσκι, τον αδικοχαμένο Βούλγαρο φίλο της Μπότεφ ο οποίος έχασε τη ζωή του 3 και πλέον χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη. 

Οι φίλοι των δύο ομάδων δεν ξέχασαν τον Τόσκο, αφήνοντας στεφάνια και λουλούδια στη μνήμη του πριν την έναρξη του αγώνα ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και για τον Άλκη Καμπανό.
Στο εν λόγω φιλικό πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους και οι Χουτεσιώτης, Σαβέριο, Φεράρι και Αηδόνης, με τον Λουίς Πάλμα να είναι ο πιο δραστήριος και απειλητικός.

Στα καθαρά αγωνιστικά, οι Βούλγαροι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας μάλιστα «κεφάλι» στο σκορ στο 17' με τον Σέκουλιτς, αφού πρώτα είχαν απειλήσει και στο 8' με τον Ραμπέι.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα καλό σουτ με τον Παναγίδη, όμως δυσκολεύονταν να παράξουν φάσεις σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που κινούνταν απειλητικά. 

Πριν βγει το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 43', ο Πάλμα θα μπορούσε να ισοφαρίσει και μάλιστα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κίτρινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι, έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο - με τον κόσμο στις κερκίδες να μη σταματά να τραγουδά και να ανάβει καπνογόνα για τον Τόσκο - και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ.
Στο 47' ένα διαγώνιο σουτ του Οντουμάτζο από τα δεξιά αποκρούστηκε και ο Πάλμα στη συνέχεια δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Καραμπέλιοβ, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Οι πρώτες αλλαγές του Τερζή δεν αποδιοργάνωσαν τον Άρη, ο οποίος συνέχισε να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης με τον παίκτη από την Ονδούρα ξανά στο 58' και τον Χριστοδουλόπουλο στο 67.

Οι αρκετές εκετέρωθεν αλλαγές στη συνέχεια χάλασαν το ρυθμό του αγώνα με το σκορ να παραμένει στο 1-0 μέχρι τέλους, στο πρώτο κανονικό φιλικό προετοιμασίας για τον Άρη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (46' Χουτεσιώτης), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά (80' Φατόρε), Ματαρίτα (59' Φεράρι), Νταρίντα, Ρουπ (65' Τσέρα), Πάβιτσιτς (46' Οντουμπάτζο), Παναγίδης, Πάλμα, Γκρέι (65΄Χριστοδουλόπουλος)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0