Football Talk

Πορτογάλος συγγραφέας κατά του Ρονάλντο: «Έγινε ο χρήσιμος ηλίθιος μιας δικτατορίας»

Πορτογάλος συγγραφέας κατά του Ρονάλντο: «Έγινε ο χρήσιμος ηλίθιος μιας δικτατορίας»

Αποδέκτης των «βολών» του Ενρίκε Ραπόσο έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο συγγραφέα να στέκεται στις επιπτώσεις που προκαλεί η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ και τη Σαουδική Αραβία.

Ο αντίκτυπος της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία γίνεται όλο και πιο αισθητό όσο περνάνε οι μέρες. Όλο και περισσότεροι παίκτες ακολουθούν το ίδιο… μονοπάτι και υπάρχουν πολλοί που δεν συμφωνούν με αυτό.

Ανάμεσα τους, ο συμπατριώτης του, Ενρίκε Ραπόσο, ο οποίος δεν φοβήθηκε να «εξαπολύσει τα πυρά του» κατά του Πορτογάλου. Ο Ραπόσο είναι ένας 42χρονος συγγραφέας ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα του και στήλες του φιλοξενούνται και σε διάφορα Μέσα αλλά και στο ραδιόφωνο.

Εν προκειμένω, αξιοποίησε αυτή την… βάση για να τοποθετηθεί κατά του CR7 και της μετακίνησης του στην Αλ Νασρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πρόβλημα άρχισε από τον Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο χρήσιμος ηλίθιος μιας δικτατορίας, μιας από τις χειρότερες στον κόσμο, και άνοιξε την πόρτα σε άλλους παίκτες να είναι επίσης χρήσιμοι ηλίθιοι της ίδιας δικτατορίας που προσπαθεί να νομιμοποιηθεί.

Υπάρχει ένας άνθρωπος, ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που κάνει τη Σαουδική Αραβία ένα είδος ευρωπαϊκής δικτατορίας, με ένα συγκεντρωτικό και δικτατορικό κράτος. Σε αντάλλαγμα έδωσε κάποια δικαιώματα στις γυναίκες, και μπορεί να τα αφαιρέσει σε λίγα χρόνια, αν θέλει.

Είναι λίγο λυπηρό να βλέπεις ποδοσφαιριστές που είναι αστέρια, σύμβολα και πρότυπα για τα παιδιά μας, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, να μετατρέπονται σε χρήσιμους ηλίθιους μιας δικτατορίας.

Έχουμε παίκτες που κερδίζουν 5, 6, 7, 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και λαμβάνουν πρόταση 50, 60 ή 70. Ας δούμε τι γίνεται με την ευρωπαϊκή νεολαία, που βρίσκεται σε απόγνωση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0