Football Talk

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση με τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση με τον Άμραμπατ
Έντονο το πρέσινγκ στον Νορντίν να υπογράψει άμεσα νέο συμβόλαιο προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να πάει στην προετοιμασία.
Σχετικά Άρθρα
Η ΑΕΚ δείχνει να είναι κοντά στο να κρατήσει στο ρόστερ τον Νορντίν Άμραμπατ. Μπορεί το συμβόλαιο του Μαροκινού εξτρέμ να ολοκληρώθηκε, όμως σας είχαμε τονίσει πως η συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει ανοιχτή, από τη στιγμή που δεν είχαμε έως τώρα αποχαιρετιστήρια μηνύματα από τις δυο πλευρές.

Η ΑΕΚ εξ αρχής ήθελε να κρατήσει τον Άμραμπατ κι αυτή η επιθυμία της έγινε πιο έντονη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φερνάντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η πίεση που άσκησε η ΑΕΚ στον Άμραμπατ για νέο συμβόλαιο φαίνεται να αποδίδει.

Απ’ την πλευρά του ο Άμραμπατ δεν είχε καλύτερες προτάσεις στα χέρια του και δείχνει να ωριμάζει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα καθώς επιθυμία της Ένωσης είναι ο Άμραμπατ την επόμενη εβδομάδα να μεταβεί στην Ολλανδία και να ξεκινήσει προετοιμασία. Να τονιστεί πως η πλέον πιθανή παραμονή του Άμραμπατ δεν αλλάζει κάτι στην δεδομένη επιθυμία της ΑΕΚ να αποκτήσει εξτρέμ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας τον Πάλμα του Άρη στους βασικούς της στόχους.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr

 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0