Football Talk

Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ΑΕΚ

Το αναλυτικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ΑΕΚ

Απέναντι στην κροατική Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στην βελγική Αντβέρπ και στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ θα δώσει φιλικά παιχνίδια η ΑΕΚ.

Το πρώτο θα διεξαχθεί την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο όπου κάνει καθημερινά προπονήσεις η ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ και είναι αυτό που είχε δώσει τον περασμένο χειμώνα το φιλικό με την βελγική Σερέν. Το δεύτερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 13:30 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην έδρα της Αντβέρπ, το «Μποσουίλ», χωρητικότητας 16.100 θεατών.

Το τρίτο και τελευταίο φιλικό θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 13:00 (14:30 ώρα Ελλάδας) στην πόλη Σιένταμ, κοντά στο Ρότερνταμ, στο γήπεδο της περιοχής «Σπορτ Παρκ Χάργκα», χωρητικότητας 10.000 θεατών.

Να θυμίσουμε ότι μετά την άφιξη της ΑΕΚ στην Αθήνα, θα δοθεί σίγουρα ακόμη ένα φιλικό απέναντι στο Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 23 Ιουλίου. Εν συνεχεία μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της «Ένωσης» στις 8-9 Αυγούστου, οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0