Football Talk

Άφησαν τη μπάλα και έπαιξαν... καράτε στο Περού (video)

Άφησαν τη μπάλα και έπαιξαν... καράτε στο Περού (video)

Σκηνές βγαλμένες από ταινία καράτε εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Ουνιβερσιτάριο απέναντι στη Χιμνάσια, στο Περού, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κλωτσάει επικίνδυνα αντίπαλό του.

Σε ρινγκ μετατράπηκε το γήπεδο Monumetal του Περού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ουνιβερσιτάριο - Χιμνάσια (1-0)!

Λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων αλλά και οι αναπληρωματικού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Προκάλεσαν χάος με τον διαιτητή να μην μπορεί να ελέγξει την κατάσταση που επικρατούσε.  

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Χοσέ Καρβάγιο, «γκρέμισε» έναν αντίπαλό του με κλωτσιά-καράτε και πλέον κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις, παρά το ότι αρχικά τη γλίτωσε βλέποντας μόνο την κίτρινη κάρτα.

Κι όμως, παρά τη γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων, το παιχνίδι έληξε με μόνο μία αποβολή, αυτή του Φράνκο Τόρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0