Football Talk

Παναθηναϊκός – Βίενερ Βικτόρια 4-0: Το «τριφύλλι» ξεκίνησε δυναμικά την νέα σεζόν (video)

Παναθηναϊκός – Βίενερ Βικτόρια 4-0: Το «τριφύλλι» ξεκίνησε δυναμικά την νέα σεζόν (video)

Δυνατό ξεκίνημα για τους «πράσινους» στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί Αυστριακού εδάφους. Ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στην φανερά κατώτερη Βίενερ Βικτόρια δοκιμάζοντας ταυτόχρονα και πολλά νέα πρόσωπα.

Μπορεί να ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός όμως φαίνεται να μην έβγαλε το πόδι από το «γκάζι». Οι «πράσινοι» ήταν επιβλητικοί απέναντι στην Βίενερ Βικτόρια και στα δύο 35λεπτα που πραγματοποιήθηκαν παίρνοντας με άνεση την νίκη.

Στο 11ο λεπτό ο Γκρόντζιτς άθελα του εκμεταλλεύθηκε την σέντρα-ασίστ του Χουάνκαρ στέλνοντας την στα δίχτυα της δικής του ομάδας  για το 1-0.  

Στο 23ο λεπτό ο Γερεμέγεφ βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ μετά την κάθετη πάσα του Μπερνάρ με τον Σουηδό επιθετικό να μην αστοχεί.   

Στο 30’ ο Παλάσιος μπήκε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Συγκινητική στιγμή στο 56’ με τους Ζέκα και Αϊτόρ να περνούν στον αγωνιστικό χώρο.

Εξαιρετική πάσα του Αϊτόρ στον Καπετσή με τον Έλληνα επιθετικό όμως να μην μπορεί να την μετατρέψει σε γκολ στο 59’.

Στο 64ο λεπτό ήρθε και το τρίτο γκολ. Μετά από μία αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή ο Καλοσκάμης ήταν εκεί που έπρεπε για να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μπιλάλ με κοντινό πλασέ στο 70’ για το 4-0.  

Η 11αδα και οι αλλαγές του Παναθηναϊκού 

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): 
Η  Λοντίγκιν (36’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (49’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (49’ Φικάι), Ρουμπέν (49’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (49’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (49’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (49’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (49’ Μπιλάλ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0