Football Talk

ΑΕΚ: Ο μάνατζερ του Πινέδα «πετάει» για Ισπανία απόψε και... τρέχουν οι εξελίξεις! (video)

ΑΕΚ: Ο μάνατζερ του Πινέδα «πετάει» για Ισπανία απόψε και... τρέχουν οι εξελίξεις! (video)
Αποκάλυψη του BN Sports! Ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα «πετάει» για Ισπανία το Σάββατο (24/06) και σε συνδυασμό με τα ισπανικά δημοσιεύματα, φαίνεται πως έρχονται... καυτά 24ώρα στην προσπάθεια απόκτησης του Μεξικανού μέσου από την ΑΕΚ.
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Η «Faro de Vigo» έριξε λάδι στη... φωτιά το πρωί του Σαββάτου (24/06). «Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα έως τις 30 Ιουνίου» ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για μία συνηθισμένη τακτική των ισπανικών ομάδων, ώστε να παρουσιάζουν περισσότερα έσοδα στο κλείσιμο του ισολογισμού του έτους και να έχουν μεγαλύτερη οικονομική «άνεση» στη νέα σεζόν.

Το εν λόγω δημοσίευμα, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες του BN Sports, πως ο εκπρόσωπος του Ορμπελίν Πινέδα μεταβαίνει το Σάββατο (24/06) στην Ισπανία, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Θέλτα για το μέλλον του πελάτη του, δείχνει πως έρχεται «καυτή» εβδομάδα, που ίσως κρίνει πολλά στην προσπάθεια απόκτησης του Μεξικανού μέσου από την ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο Ορμπελίν Πινέδα σε δηλώσεις του, είχε ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του βρίσκεται στα χέρια του ατζέντη του, ο οποίος έδωσε αρκετές φορές το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά μήκος της σεζόν 2022/23. Άλλωστε, στην παρούσα φάση ο 27χρονος Μεξικανός χαφ έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Gold Cup.

Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» έχει καταθέσει σούπερ πρόταση για τον Πινέδα, αλλά όχι στα ύψη (τα 7,5 και τα 8 εκατ. ευρώ διαψεύστηκαν από την ΑΕΚ) που γράφτηκαν από ΜΜΕ της Ισπανίας και του Μεξικού, τα προηγούμενα 24ωρα.

Με απλά λόγια: Από τη μία το γεγονός ότι οι Ισπανοί γράφουν πως πρόθεση της Θέλτα είναι να πουλήσει τον Πινέδα μέχρι τέλος του μήνα και από την άλλη η σούπερ πρόταση της ΑΕΚ στους Ισπανούς για την αγορά του Μεξικανού, αλλά και το ταξίδι του μάνατζέρ του στην Ισπανία (όπως αποκαλύπτουμε σήμερα), συνδέει το «παζλ» αυτής της πραγματικά σπουδαίας μεταγραφής που προσπαθεί να ολοκληρώσει η ΑΕΚ.

Προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά και η «Ένωση» φορτσάρει για να κλείσει άμεσα τον Πινέδα


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0