Football Talk

Ο Ματίας Αλμέιδα εκτός από νταμπλ, πήρε και… αυτοκίνητο! (video)

Ο Ματίας Αλμέιδα εκτός από νταμπλ, πήρε και… αυτοκίνητο! (video)

Με νέο αυτοκίνητο θα καλύψει τις καθημερινές του ανάγκες ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ μετά από 45 χρόνια οδηγεί καινούριο αυτοκίνητο για να καλύπτει τις καθημερινές του ανάγκες. Πρόκειται για το SYV BMW X1, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την AVIS.

 Θα ακολουθήσουν τμηματικά οι παραδόσεις αυτοκινήτων και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Η AVIS, σύμφωνα με ανακοίνωση, τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους θα είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας., σύμφωνα με ανακοίνωση, τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους θα είναι «Επίσημος Υποστηρικτής» της ομάδας.



auto-avis-aek-13-6-2023.webp

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωσε:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Avis, η οποία και θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας για τις ερχόμενες δυο αγωνιστικές περιόδους. Η Avis, εδώ και 60 χρόνια, επενδύει σταθερά στη σύγχρονη αυτοκίνηση και ανάπτυξη καινοτόμων mobility υπηρεσιών στη χώρα μας, ενώ αποτελεί συνώνυμο της οδηγικής ασφάλειας. Με στόλο που ξεπερνά τα 50.000 αυτοκίνητα, η Avisηγείται με πάθος και αφοσίωση στον κλάδο της εγχώριας αυτοκίνησης, προσφέροντας τις πιο πρωτοποριακές λύσεις σε ενοικίαση και leasing αυτοκινήτων, καθώς και στην πώληση μεταχειρισμένων οχημάτων. Μέσω της νέας χορηγικής συνεργασίας, η Avis θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτοκίνηση, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση σε όλη την Ελλάδα».

Επίσημος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΚ η AVIS

Ο Γενικός Διευθυντής LTR της Avis, κ. Κωνσταντίνος Αδάμης, με αφορμή την ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και να πανηγυρίσουμε μαζί κάθε τους νίκη. Είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές θα χαρίσουν συγκινήσεις και θα μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Η εν λόγω συνεργασία είναι ξεχωριστή γιατί αποδεικνύει έμπρακτα τη διαχρονική δέσμευση της εταιρίας μας να στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση μιας ισχυρής αθλητικής κουλτούρας στην Ελλάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0