Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ ήρθε, οι μεταγραφές έρχονται

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ ήρθε, οι μεταγραφές έρχονται

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν έχουν βάλει ήδη σε λειτουργία το σχέδιο ενίσχυσης της ομάδας. Η ξενάγηση στον Ρέντη, οι προτεραιότητες και ο… Εσιέν.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Από το απόγευμα της Τρίτης ο Ολυμπιακός πέρασε με κάθε επισημότητα σε νέα εποχή. Την εποχή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο οποίος έφτασε στη χώρα μας συνοδευόμενος από τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, Αντόνιο Κορδόν. Εκεί τους δύο άνδρες περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι για τις πρώτες δηλώσεις του 42χρονου Ισπανού προπονητή, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο του Μαρτίνεθ θα έχει διετή διάρκεια με δυνατότητα επέκτασης, ενώ οι απολαβές του θα πλησιάζουν τα 2 εκατ. ευρώ,

Χωρίς να χάσει χρόνο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στον Ρέντη για μια πρώτη γνωριμία με το περιβάλλον το οποίο από εδώ και πέρα θα είναι κάτι σαν δεύτερο σπίτι του. Εκεί ο Μαρτίνεθ, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον Κορδόν, συναντήθηκε με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον Κριστιάν Καρεμπέ και γνώρισε τους υπαλλήλους του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού.

Φυσικά ο Μαρτίνεθ έχει ενημερωθεί πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια από τον Κορδόν για όλα τα πράγματα που αφορούν την ομάδα και από σήμερα ουσιαστικά ξεκινάει η υλοποιήση του σχεδιασμού. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως από την επικοινωνία των δύο ανδρών έχουν προκύψει οι ανάγκες που υπάρχουν για ενίσχυση της ομάδας και πλέον το μεταγραφικό μπαίνει σε πρώτο πλάνο. Πέρα από την αξιολόγηση που θα κάνει τις επόμενες μέρες ο Μαρτίνεθ στο υπάρχον δυναμικό, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τουλάχιστον για 5-6 ποδοσφαιριστές από αυτούς που λέμε πως προορίζονται για βασικοί.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν πολύ γρήγορα στους Πειραιώτες τις επόμενες μέρες σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση δύο παικτών, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ. Παράλληλα από το μέτωπο των δανεικών, οι Κίτσος και Φαντιγκά έχουν ενημερωθεί ήδη να βρίσκονται την Πέμπτη στον Ρέντη για την πρώτη προπόνηση της ομάδας και φαίνεται πως θα έχουν την ευκαιρία τους.

Εκτός των άλλων, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος θα φέρει μαζί του τρεις συνεργάτες του, θα οριστικοποιήσει το πρόγραμμα για την προετοιμασία της ομάδας και τα φιλικά παιχνίδια. Ήδη από πλευράς Νόρτσελαντ έγινε γνωστό ένα από τα τεστ των ερυθρόλευκων επί αυστριακού εδάφους στις 14 Ιουλίου. Εκεί οπού οι Πειραιώτες θα βρεθούν απέναντι στον Μικαέλ Εσιέν ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα του Παναθηναικού την σεζόν 2015-16 και που εδώ και μια τριετία εργάζεται ως βοηθός προπονητή στην ομάδα της Δανίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0