Football Talk

ΑΕΚ: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και ο Αραούχο

ΑΕΚ: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες και ο Αραούχο
Πώς κινούνται μεταγραφικά στην ΑΕΚ, τι θέλουν να πετύχουν και τι συμβαίνει με τον Μεξικανό διεθνή στόπερ που είναι στη λίστα της.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η αλήθεια είναι πως στο προσκήνιο παρατηρείται μία μεταγραφική ηρεμία στην ΑΕΚ. Στο παρασκήνιο όμως η δουλειά προχωράει… Στην ΑΕΚ γνωρίζοντας ότι έχουν μία πολύ καλή βάση από το περσινό ρόστερ και έχοντας, προς το παρόν ακόμα, χρόνο μπροστά τους, δουλεύουν μεθοδικά για να πετύχουν τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Υπάρχουν μεταγραφικές προτεραιότητες στην ΑΕΚ κι αυτές είναι η απόκτηση στόπερ και εξτρέμ. Η ΑΕΚ πάει να πάρει δύο κεντρικούς αμυντικούς το καλοκαίρι (μετά από την αποχώρηση του Τζαβέλλα) αλλά και δυο εξτρέμ (μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες, την ίδια στιγμή που η περίπτωση Άμραμπατ προς το παρόν δεν έχει κλείσει οριστικά και αρνητικά…).

Οσον αφορά την ενίσχυση στην άμυνα η ΑΕΚ έχει μία μικρή λίστα με υποψήφιους στόχους. Μέσα σε αυτή τη λίστα είναι και ο Νέστορ Αραούχο. Ο διεθνής Μεξικανός στόπερ της Αμέρικα, είναι στους στόχους της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο κρατάει ακόμα χαμηλά τον πήχη με αυτή την υπόθεση. Οι Μεξικανοί πάντως τονίζουν πως ο Αλμέιδα έχει πει το «ναι» να προχωρήσει η διοίκηση την απόκτησή του. Πρόκειται για παίκτη με μεγάλη εμπειρία, εξαιρετικό στη θέση του και για τον οποίο η Αμέρικα πέρυσι έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ στη Θέλτα για να τον αποκτήσει, ενώ του προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ έως το 2025.

Η ΑΕΚ έχει τον ηλικίας 31 ετών, Νέστορ Αραούχο στη λίστα της, όμως έχει κι άλλους κεντρικούς αμυντικούς, ίδιου επιπέδου στα υπ’ όψιν της, με τους οποίους κάνει επαφές. Γενικά συζητήσεις γίνονται και από εδώ και πέρα κι όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται να έχουμε πιο ξεκάθαρες ειδήσεις σχετικά με τα μεταγραφικά. Αυτό που θέλουν να πετύχουν στην ΑΕΚ είναι να ενισχυθεί το ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες χωρίς να υπάρχει χρονική πίεση... Το ιδανικό θα είναι πάντως ο Αλμέιδα το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου να έχει τουλάχιστον δυο νέους παίκτες στα χέρια του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0