Football Talk

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μαρτίνεθ και ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μαρτίνεθ και ξεκαθαρίζει το τοπίο

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Κορδόν το χτίσιμο των “ερυθρόλευκων”. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ όπως αποκάλυψε η marca το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές. Ο 42χρονος Ισπανός κόουτς βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον Αντόνιο Κορδόν και αφού ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την χώρα μας.

Οι δύο συμπατριώτες αντιλαμβάνονται πως έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν και σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, ενώ στις 5 Ιουλίου η αποστολή αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία.

Φυσικά ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού έχει κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία, σχηματίζοντας τη δική του γνώμη για το ρόστ ερ, τις ανάγκες που υπάρχουν και τους δανεικούς, ενώ φαίνεται πως έχει έτοιμη λίστα για κάθε θέση που θα ζητήσει ενίσχυση ο Μαρτίνεθ. Αυτό πάντως που έχει προτεραιότητα είναι η αξιολόγηση στο υπάρχον δυναμικό, το οποίο μαζί με τους δανεικούς που επιστρέφουν πλησιάζει τον αριθμό των 40, χωρίς να υπολογίζονται παίκτες από την β΄ομάδα που θα μπορούσαν να προωθηθούν.

Το βέβαιο είναι πως το τοπίο για όλα τα ανοιχτά μέτωπα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και στόχος είναι οι “Πειραιώτες” να ταξιδέψουν για την Αυστρία με το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ τους συμπληρωμένο, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των μεταγραφών.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0