Football Talk

Πογέτ: «Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι είμαστε στο… σπίτι μας»

Πογέτ: «Αρχίσαμε να νιώθουμε ότι είμαστε στο… σπίτι μας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ, στάθηκε στην επιθυμία των παικτών του να βρεθούν στο Euro, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ιρλανδίας.

Η Eθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 της Ιρλανδίας (16/6) με τέρματα των Μπακασέτα και Μασούρα και πήρε τη πολυπόθητη νίκη, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μετά την αναμέτρηση, ο Πογέτ αναφέρθηκε στην καθοριστική παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, αλλά και στο ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές νοιάζονται και θέλουν να παρευρεθούν στο Euro.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του κόσμου και την προσπάθεια της ομάδας: «Φανταστικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αλλά σήμερα αρχίσαμε να νιώθουμε ότι ήμασταν στο ‘’σπίτι’’ μας. Υπήρχαν στιγμές που χρειαζόμασταν τον κόσμο και αυτοί ήταν εκεί για εμάς. Δεν θα πιστέψετε πόσο νοιάζονται οι παίκτες, θέλουν να πάνε στο Euro».

Για το εάν μας έλειψε ένα τρίτο τέρμα: «Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις θέσεις μας στο παιχνίδι. Ήθελα ένα ακόμα γκολ για να χαλαρώσουμε αλλά δεν το βρήκαμε και έπρεπε να αμυνθούμε. Ο Μπάλντοκ έπαιζε με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Βλαχοδήμος ήταν εκεί όταν τον χρειαστήκαμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0