Football Talk

Φινλανδία - Σλοβενία 2-0: Εύκολη νίκη για τους Σκανδιναβούς με κορυφαίο τον Πούκι (video)

Φινλανδία - Σλοβενία 2-0: Εύκολη νίκη για τους Σκανδιναβούς με κορυφαίο τον Πούκι (video)

Εύκολη νίκη της Φινλανδίας κόντρα στη Σλοβενία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 (16/6,2-0) με τον Τέεμου Πούκι να  δημιουργεί και τα δύο νικητήρια γκολ των Σκανδιναβών.

Η Φινλανδία υποδέχθηκε τη Σλοβενία (16/6) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και πήρε μια εύκολη νίκη έχοντας ως πολυτιμότερο τον Τέεμου Πούκι.

Το σκορ για τους γηπεδούχος άνοιξε ο Πογιανπάλο στο 13΄με ένα πολύ καλό πλασέ ύστερα από πάσα ακριβείας του Τέεμου Πούκι.


Στο 34’ η Σλοβενία έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Σέσκο, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή κούρσα μέσα στην περιοχή των Φινλανδών αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει καθώς ένα από τους αμυντικούς επενέβη με ένα εκπληκτικό τάκλιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για γκολ με τον Σπόραρ στο 51’, ωστόσο ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν ήταν εύστοχος και το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χραντέτσκι.  

Η Φινλανδία διπλασίασε τα τέρματά της στο 64ο λεπτό με τον Πούκι να βγάζει ακόμα μία εκπληκτική τελική πάσα τροφοδοτώντας τον Άντμαν για το 2-0.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0