Football Talk

Σπόραρ: «Δεν είπα ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από εμάς»

Σπόραρ: «Δεν είπα ποτέ ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από εμάς»

Με ποστάρισμα του στο Instagram, o Αντράζ Σπόραρ αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του και θέλησε να… ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Ο Σπόραρ σε δήλωσή του σε σλοβένικο μέσο είπε το πρωί ότι η ΑΕΚ κέρδισε επάξια το πρωτάθλημα… ή μήπως όχι; Ο Σλοβένος επιθετικός του Παναθηναϊκού προσπάθησε μέσω Instagram να εξηγήσει ότι δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους. Ο φορ του «τριφυλλιού» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Instagram:

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς!

Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός».

Δείτε εδώ το story του Σλοβένου:

sporar_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0