Football Talk

Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»
Την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ολλανδία εξέφρασε ο Νορντίν Άμραμπατ, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό Μέσο της «χώρας της τουλίπας».
Ο Νορντίν Άμραμπατ αποτελεί ένα από τα... ανοιχτά ζητήματα στο «αύριο» της ΑΕΚ, με το μέλλον του Μαροκινού να παραμένει στον «αέρα».

Το συμβόλαιο του 35χρονου ολοκληρώνεται με την «Ένωση», με τον ίδιο να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση και το Ziggo Sport την πρόθεσή του να επιστρέψει στις Κάτω Χώρες για να παίξει ποδόσφαιρο.

«Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω», ανέφερε ο Άμραμπατ.

 
 

Ο Μαροκινός άλλωστε μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο, είχε τονίσει πως θα έπρεπε να κουβεντιάσει με την οικογένειά του πριν αποφασίσει για το μέλλον του. Εκτός των άλλων είναι γνωστό πως από την περασμένη σεζόν υπήρχαν κάποια προσωπικά ζητήματα, στα οποία είχε βρεθεί προσωρινή λύση και έτσι παρέμεινε στην ΑΕΚ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από την Αλ Νασρ τον Γενάρη. «Θα προτιμούσα να γυρίσω στην Ολλανδία. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Έκαναν επαφή μαζί μου γιατί έψαχναν να υποστηρίξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και μίλησαν μαζί μου» τόνισε και πρόσθεσε για την ΑΕΚ.

«Ήθελαν να με αποκτήσουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι είχε ως στόχο το νταμπλ και πραγματικά με χρειαζόταν. Θα μπορούσα να είχα παίξει στην ομάδα μαζί με τον Ρονάλντο, αλλά δεν μου το επέτρεψαν».

www.bnsports.gr 

 
 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0