Football Talk

AEK: «Λύνει» άμεσα το θέμα με τα πλεξιγκλάς στην OPAP Arena

AEK: «Λύνει» άμεσα το θέμα με τα πλεξιγκλάς στην OPAP Arena
Η επίλυση του προβλήματος ορατότητας στην OPAP Arena, λόγω των πλεξιγκλάς, προχωρά άμεσα.
Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και ταυτόχρονα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην OPAP Arena, για τη φετινή σεζόν.

Από την επόμενη κιόλας ημέρα, οι άνθρωποι του συλλόγου άρχισαν να σχεδιάζουν τις αλλαγές στο νέο γήπεδο της «Ένωσης», μιας και όπως είναι λογικό, για ένα νεότευκτο έργο, υπήρξαν κάποια προβλήματα.

Ένα από αυτά, ήταν η ορατότητα σε θέσεις του κάτω διαζώματος, λόγω των πλεξιγκλάς. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου, δεν επέτρεπαν μεγάλες αλλαγές μεσούσης της σεζόν, αλλά με το τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρά στην άμεση αντικατάστασή τους και την οριστική λύση στο πρόβλημα, στον απόλυτο βαθμό.

Τα πλεξιγκλάς αντικαθίσταται με νέα γυάλινα στηθαία με ειδικές μεταλλικές στηρίξεις (Temperal + sentryglass των 18mm). Πρόκειται για υλικό έξτρα διαύγειας (extra clear).

Μάλιστα, οι εργασίες αποξήλωσης των τωρινών ξεκίνησαν ήδη, με την εγκατάσταση των νέων, να ξεκινά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα που προέκυψαν στο ματς-φιέστα με τον Βόλο (14/05), εντός κι εκτός γηπέδου, η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ενήμερη και από την στιγμή που έχει την πλήρη εικόνα, ξεκινά τις κινήσεις για την επίλυσή τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0