Football Talk

«Τέλος η … κατάρα του Τουρέ στην Σίτι, θα πάρει το Champions League»!

«Τέλος η … κατάρα του Τουρέ στην Σίτι, θα πάρει το Champions League»!

Να που συμβαίνουν και κάτι τέτοια και είναι ν’ απορείς… Ο πρώην μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ προκάλεσε αίσθηση λέγοντας πως ο Πεπ και η Σίτι απαλλάχθηκαν πλέον από τα αφρικανικά μάγια του άλλοτε πελάτη του και θα καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει φέτος το Champions League! «Μη με βάζεται στην ίδια πρόταση με τέτοια στερεότυπα» η απάντηση του παλαίμαχου χαφ!  

Η κόντρα του άλλοτε κορυφαίου box-to-box μέσου της Premier League με τον Καταλανό νυν προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, είναι γνωστή.

Πέντε γκολ στο «Άμεξ» και «διπλό» παραμονής για την… καλύτερη Έβερτον της σεζόν!

Ο Τουρέ τον είχε κατηγορήσει πως του χάλασε ολόκληρη την τελευταία του σεζόν στον σύλλογο, πίσω στο 2018. Ο Ιβοριανός μέσος δεν είχε καθόλου σε εκτίμηση τον Καταλανό προπονητή και φαίνεται ότι όταν πλέον τερματίστηκε η συνεργασία τους, του χρεώθηκε πως έκανε… μάγια. Και μπορεί στα εγχώρια αυτό να μη φάνηκε, όμως, είχε αντίκτυπο στην προσπάθεια του Πεπ να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ όλα αυτά τα χρόνια.

Πλέον, αυτό μπορεί ν’ αλλάξει: «Έχει τερματιστεί η κατάρα των Αφρικανών πλέον. Είναι ώρα να πάψει να επικρατεί αυτή η πικρία. Πιστεύω πια ότι η Σίτι θα μπορέσει να κατακτήσει το Champions League», είπε ο πρώην εκπρόσωπος του Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ!

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μέσω social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Μη με βάζετε στην ίδια πρόταση με τέτοια στερεότυπα. Παρακαλώ τα media να μην ασχολούνται καν. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση μαζί μου πια».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0