Football Talk

Η τρέλα που επικρατεί και ο Ολυμπιακός που θα… έδινε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό

Η τρέλα που επικρατεί και ο Ολυμπιακός που θα… έδινε το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό

Μια αναβολή που έγινε για τα μάτια του κόσμου, ο Ολυμπιακός που «θα δώσει το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό» και η σύγκρουση των δύο κόσμων.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου (6/5) έγινε γνωστή η επιστολή του Παναθηναϊκού προς την Super League και έχει ξεσπάσει ένα πραγματικό χάος.

Μιλάμε για 24 κρούσματα Covid σε μια ομάδα. Στη Χ ομάδα, όχι στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ, ούτε στον ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε ομάδα και να συνέβαινε αυτό η αντιμετώπιση θα έπρεπε να είναι η ίδια. Είναι ασέβεια και ντροπή να υποτιμάς ένα ιατρικό πρόβλημα και να χαρακτηρίζεις ως «ψέμα» κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα χρησιμοποιούσε ΠΟΤΕ έναν τόσο σοβαρό λόγο για να… αποφύγει ένα παιχνίδι που θα κρίνει ένα πρωτάθλημα με το οποίο η ομάδα βρίσκεται αγκαλιά, 13 χρόνια μετά την τελευταία κατάκτηση.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκουραστεί», ειπώθηκε από πολλούς αντιπάλους της ομάδας, ως ένα ακόμα ανήθικο σχόλιο. Ίσα ίσα θα πω εγώ, πως αυτή η κατάσταση το μόνο που έχει να πετύχει είναι να κάνει το κλίμα πιο τεταμένο από ότι ήταν. Μόνο το κεφάλι του Παναθηναϊκού… μπερδεύει και φέρνει «ζαλούρα». Τελικά όλα γίναν όμως για τα μάτια του κόσμου και το παιχνίδι αναβλήθηκε για ένα 24ωρο. Ειλικρινά, σχόλιο δεν υπάρχει, ξεπερνάει τη λογική κάτι τέτοιο και τα λόγια περισσεύουν. Και επαναλαμβάνω 24 ώρες και μιλάμε για 29 κρούσματα (16 παίκτες).

Εκτός όλων των παραπάνω, αιωρούταν στην ατμόσφαιρα πως ο Ολυμπιακός θα δώσει το παιχνίδι στον Παναθηναϊκό. Η ίδια ομάδα που πίεζε την κατάσταση να πάει το παιχνίδι Δευτέρα (αντί Κυριακής) και σε αυτό συμφωνούσε και η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να δώσει μια πραγματική μάχη στο Καραϊσκάκης και δεν θα του χαριστεί κανείς και τίποτα. Κανένα φιλικό και κανένας Ολυμπιακός δεν θα γίνει ποτέ σύμμαχος με το «τριφύλλι», αυτό θεωρώ πως πρέπει να είναι αντιληπτό από τον καθένα. Μιλάμε για την «μητέρα των μαχών», τα παιχνίδια που συγκρούονται δυο… διαφορετικοί πλανήτες, δυο διαφορετικοί κόσμοι.

Σίγουρα το εν λόγω παιχνίδι αποτελεί σίγουρα το πιο κομβικό ντέρμπι των τελευταίων ετών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ζει και αναπνέει για την επιστροφή στα πρωταθλήματα. Πίστη και στήριξη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Προφανώς για το παιχνίδι της Δευτέρας δεν θα υπάρξει αποστολή, ούτε υπάρχει λόγος για πιθανές ενδεκάδες, καθώς ο Σέρβος τεχνικός θα καταλήξει πραγματικά την τελευταία στιγμή με βάσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0