Football Talk

Λέστερ – Έβερτον 2-2: Έχασαν την ευκαιρία και το θρίλερ καλά κρατεί...

Λέστερ – Έβερτον 2-2: Έχασαν την ευκαιρία και το θρίλερ καλά κρατεί...

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς... παραμονής ανάμεσα σε Λέστερ και Έβερτον και έτσι το θρίλερ στην «ουρά» της Premier League συνεχίζεται!

Ήταν ένα παιχνίδι «θάνατός σου, η ζωή μου», αλλά στο τέλος κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την έκβασή του. Λέστερ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα ματς με αρκετές φάσεις, χαμένο πέναλτι και σασπένς ως το φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που «χτύπησαν» πρώτοι. Ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 15’ ευστόχησε σε πέναλτι για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, η χαρά των «ζαχαρωτών» κράτησε μόλις για εφτά λεπτά, αφού στο 22’ ήρθε η «απάντηση» από τον Σογιούντσου για το 1-1. Η Λέστερ μάλιστα έκανε την ολική ανατροπή του σκορ στο 33’, όταν ο Μάντισον με τρομερή κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ με τον Πίκφορντ τον Βάρντι, ο οποίος αφού τον απέφευγε πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-1.

Το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έγινε «ροντέο». Ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 43’ με όλη την εστία στο... πιάτο κατάφερε να αστοχήσει, αφού έσπρωξε την μπάλα στον Ίβερσεν. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην εξέλιξη της φάσης από την απομάκρυνση της μπάλας, ο Βάρντι «χόρεψε» τον Κιν, αλλά η λόμπα του πάνω από τον Πίκφορντ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ωστόσο, ο Μάντισον σπατάλησε μία τεράστια ευκαιρία για να δώσει σημαντικό προβάδισμα στην Λέστερ. Ο Κιν έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, και ο Άγγλος εξτρέμ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι. Ο Πίκφορντ όμως επέλεξε να κάτσει στο κέντρο της εστίας, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω του και έτσι το 2-1 έμεινε ως την ανάπαυλα.

Η Έβερτον αναγκάστηκε να πιέσει από το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιώθηκε, αφού ο Ιγουόμπι στο 54’ με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Ένα αποτέλεσμα βέβαια που δεν βόλευε καμία από τις δύο για αυτό και ως το τέλος του αγώνα, αμφότερες σπατάλησαν σωρεία ευκαιριών, χωρίς όμως κάποια να σκοράρει ένα νικητήριο γκολ.

Έτσι, αμφότερες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ (Ντ. Σμιθ): Ίβερσεν, Καστάν, Φάες, Σογιούντσου, Τόμας (88' Κρίστιανσεν), Σουμαρέ, Εντίντι (61' Ντάκα), Τίλεμανς, Μάντισον, Μπαρνς (88' Μπαρνς), Βάρντι.

Έβερτον (Σ. Ντάις): Πίκφορντ, Κόουλμαν (45+5' Πάτερσον), Κιν, Ταρκόβσκι, Μικολένκο, Γκαρνέρ, Ντουκουρέ, Γκιέγ, Ιβόμπι, ΜακΝίλ, Κάλβερτ - Λιούιν.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0