Football Talk

Η απόλυτα ήρεμη και «γεμάτη» ΑΕΚ πριν τη Λεωφόρο!

Η απόλυτα ήρεμη και «γεμάτη» ΑΕΚ πριν τη Λεωφόρο!

Το κλίμα στην ΑΕΚ πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Η πίστη, η δυναμική, η σιγουριά για το μέλλον και η πρόκληση

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Λίγες ώρες απέμειναν πριν το απόλυτο φετινό ντέρμπι του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο να παίξει τα… ρέστα της για τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης θα κάνει το ίδιο. Ντέρμπι τίτλου το βράδυ της Κυριακής και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δείχνει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά απόλυτα έτοιμη γι’ αυτό το ματς.

Η ΑΕΚ είναι απόλυτα ήρεμη! Απόλυτα συνειδητοποιημένη σχετικά με το συγκεκριμένο αγώνα και τι χρειάζεται για το πάρει. Γνωρίζει πως σε περίπτωση που φύγει νικήτρια από τη Λεωφόρο θα… πιάσει με το ένα χέρι το τρόπαιο του πρωταθλητή. Είναι μία τεράστια πρόκληση για όλους στην Ένωση να πάνε στην έδρα του μεγάλου τους αντιπάλου και να τον κερδίσουν.

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει φέτος και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα που έλεγε χθες ο Ματίας Αλμέιδα.

Άπαντες στην ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θεωρούν πως στο αγωνιστικό «φεγγάρι» που είναι τώρα είναι ικανοί να φύγουν νικητές και από την έδρα του Παναθηναϊκού. Ταυτόχρονα, άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι ότι το ματς θα είναι τρομερά δύσκολο. Μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ θα έχει και πολλή τακτική. Σημείο «κλειδί» θα παίξει φυσικά το πάθος και το ποια ομάδα θα κερδίζει τις πρώτες και δεύτερες μπάλες.

Αυτό πάντως που έχουν όλοι στο μυαλό τους στην ΑΕΚ είναι πως με όσα έχουν χτίσει φέτος είναι «γεμάτοι» ψυχολογικά. Γι’ αυτό και στον «τελικό» της Λεωφόρου θα μπουν μέσα χωρίς να έχουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα. Θα μπουν για να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, να παλέψουν για τη νίκη και να την πάρουν, "αγκαλιάζοντας" το πρωτάθλημα.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0