Football Talk

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Αραούχο, πότε υπολογίζεται να επιστρέψει

ΑΕΚ: Χειρουργήθηκε ο Αραούχο, πότε υπολογίζεται να επιστρέψει

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στον Σέρχιο Αραούχο στη Μαδρίτη. Διαβάστε το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του.

Η χειρουργική επέμβαση του Σέρχιο Αραούχο στη Μαδρίτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο αρχηγός της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε συρραφή του έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και ταυτόχρονα, υπήρξε επεμβατική διαδικασία για τον οπίσθιο χιαστό. Απόφαση που πάρθηκε μετά την εικόνα η οποία σχηματίστηκε από τη μαγνητική που έγινε στην Ελλάδα, αλλά και από τον χειρουργό, τον οποίο επισκέφθηκε στη Μαδρίτη.

Η διαδικασία αποκατάστασής του ξεκινά ουσιαστικά από το Σάββατο (22/04) και υπολογίζεται σε περίπου 4 έως 5 μήνες. Η συρραφή στον έσω μηνίσκο, άλλωστε, απαιτεί από μόνο της έναν μήνα με πατερίτσες ή κάποιον άλλο υποστηριστικό μηχανισμό.

Για ένα χρονικό διάστημα, ο Αραούχο θα παραμείνει στην Ισπανία, ώστε να βρίσκεται υπό την επίβλεψη των ιατρών, που έκαναν την επέμβαση.

Σημειώνεται, πως το πρόβλημα στον οπίσθιο χιαστό είχε διαπιστωθεί προτού ο Αργεντίνος φορ αναχωρήσει για τη Μαδρίτη.

Στο μυαλό του, υπήρχε πάντα το σενάριο άμεσης επιστροφής, γι' αυτό ζήτησε και τη γνώμη του γιατρού στη Μαδρίτη, ο οποίος τον έχει διαχειριστεί και σε προηγούμενες περιπτώσεις. Ο λόγος ήταν η εισήγηση του ιατρικού τιμ της «Ένωσης», ώστε να προχωρήσει σε επεμβατικές διαδικασίες, που θα σήμαιναν το τέλος της σεζόν για τον Αραούχο.

Η ΑΕΚ, όπως συνηθίζει, έδωσε την άδεια στον ποδοσφαιριστή να πάρει και δεύτερη γνώμη, ωστόσο, και η έξτρα γνωμάτευση, συμφωνούσε με την πρώτη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0