Football Talk

«Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Μισελέν η Μπορντό»

«Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Μισελέν η Μπορντό»

Δημοσίευμα από τη Γαλλία αναφέρει ότι η Μπορντό πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγορά του Κλεμάν Μισελέν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2022 παραχώρησε δανεικό τον Κλεμάν Μισελέν στην Μπορντό για έναν χρόνο, με τη γαλλική ομάδα να έχει οψιόν αγοράς του παίκτη το καλοκαίρι του 2023. Το ποσό αυτό θα καθοριστεί ανάλογα με την κατηγορία που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η γαλλική ομάδα, η οποία φέτος είναι στη Ligue2.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα η Μπορντό θα κάνει χρήση της οψιόν δεδομένα για να αποκτήσει εξ ολοκλήρου τον Μισελέν. Το θέμα είναι τώρα σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου η Μπορντό. Μετά από 30 ματς βρίσκεται στη 2η θέση με 56 βαθμούς και παίρνει εισιτήριο ανόδου. Πρώτη είναι η Χάβρη με 61 βαθμούς και ακολουθούν Σοσό και Μετς με 52.

Αν οι «Γιρονδίνοι» πάρουν εν τέλει την άνοδο τότε στην «Ένωση» θα βγουν αρκετά κερδισμένοι. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα και σε περίπτωση που η Μπορντό αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν, τότε και πάλι η ΑΕΚ θα λάβει κάποια χρήματα ως μέρος της συμφωνίας.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0