Football Talk

Οι ατάκες του Μαρινάκη και το... μέτωπο εναντίον της ΑΕΚ!

Οι ατάκες του Μαρινάκη και το... μέτωπο εναντίον της ΑΕΚ!

Χαμός επικράτησε στο ΔΣ της Superleagueτην Τρίτη (11/4) με αφορμή το θέμα της αντικατάστασης των Πολωνών διαιτητών στο Άρης – ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Ο συνεταιρισμός αποφάσισε να στείλει επιστολή σε ΚΕΔ/ΕΠΟ για να μάθει όλα τα δεδομένα. Πριν από αυτό όμως ειπώθηκαν φοβερά πράγματα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο να έρχονται σε αντιπαράθεση Γιώργο Κοσμά.

Συγκεκριμένα τα αίματα άναψαν όταν o εκπρόσωπος της ΑΕΚ ανέφερε πως η ομάδα του ζήτησε να ανοίξουν οι κάμερες του αεροδρομίου για να διαπιστωθεί αν ο Ρατσκόφσκι τσακώθηκε και αν είχε συμπεριφορά μεθυσμένου. Ακούγοντας τα παραπάνω ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξερράγη τονίζοντας:

«Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε όχι η εισαγγελία για να δίνετε παραγγελίες, το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ να παραγγέλνετε, αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Όλο ένα στημένο σκηνικό ήταν! Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!»

Γιώργος Κοσμάς: «Είδαμε ένα χαρτί από μπακάλικο»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Η ΕΛΑΣ έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Κάποια στιγμή πήρε τον λόγο ο κ Αλαφούζος που τόνισε: «Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή. Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν».

Γ. Κοσμάς: «Τι θέλετε κύριε Αλαφούζο; Γκιρτζίκηδες;».

Β. Μαρινάκης: «Ποιον να θέλουμε, τον Μπαλτάκο τον φασίστα;».

Γ. Κοσμάς: «Θέλετε να σας κλείνουν σε ασανσέρ κύριε Αλαφούζο;».

Γ. Αλαφούζος: «Εγώ κλείστηκα στο ασανσέρ κύριε, δεν κλείστηκα φυλακή! Εγώ δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω όλο αυτό! Να το χαίρεται το ποδόσφαιρο όπως το έκανε ο κύριος Μελισσανίδης και οι Παπαδόπουλοι».

Γ. Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να συνομιλεί μαζί σας με τόσο υβριστικές αναφορές που κάνατε στις επιστολές σας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0