Football Talk

Έκτακτο στον Παναθηναϊκό: Νοκ-αουτ για το ματς με τον Άρη ο Μπρινιόλι!

Έκτακτο στον Παναθηναϊκό: Νοκ-αουτ για το ματς με τον Άρη ο Μπρινιόλι!
Χωρίς τον Μπρινιόλι θα παραταχθεί τελικά κάτω από τα δοκάρια ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Άρη. Βασικός ο Λοντίγκιν για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα στο πρωτάθλημα.
Σχετικά Άρθρα
Το σερί των συνεχόμενων παρουσιών του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη Super League έμελλε να σταματήσει στη Θεσσαλονίκη και το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ιταλός γκολκίπερ του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν έχει χάσει λεπτό έως τώρα στο πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει τελικώς κάτω από τα γκολπόστ των πρωτοπόρων καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην πλάτη του από την Τρίτη (4/4).

Ο Μπρινιόλι είχε δηλωθεί κανονικά στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Άρη, δοκίμασε στο ζέσταμα, όμως το μυϊκό πρόβλημα εξακολουθούσε παρά τις συνεχείς θεραπείες. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι για τον «φύλλακα-άγγελο» του Παναθηναϊκού και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ-αουτ.

Τελικώς τα καρέ των «πρασίνων» θα υπερασπιστεί ο Γιούρι Λοντίγκιν, στην πρώτη του συμμετοχή με τα «πράσινα» στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως ο Ξενιτίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ως εκ τούτου, στον πάγκο βρίσκεται ο Γιάννης Σουρδής.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0