Football Talk

Άρης - Παναθηναϊκός: Με βασικούς τους Σάντσες, Κλέινχεϊσλερ οι «πράσινοι»

Άρης - Παναθηναϊκός: Με βασικούς τους Σάντσες, Κλέινχεϊσλερ οι «πράσινοι»
Τον Σάντσες αντί του Βαγιαννίδη επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Άρη, «ρίχνοντας» στη βασική ενδεκάδα και τον Κλέινχεϊσλερ στη θέση του Μπερνάρντ. Άλλαξε τα πλάγια μπακ του ο Τερζής και έδωσε «ψήφο» εμπιστοσύνης στον Ιτούρμπε.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει στο ρετιρέ της Super League και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με το Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς λοιπόν προχώρησε σε δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα για τη δύσκολη αποστολή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη.

Τη θέση του Κώτσιρα στο αρχικό σχήμα πήρε ο Σάντσες πο προτιμήθηκε από το Βαγιαννίδη ενώ και ο Αυστραικός Κλέινχεϊσλερ, είναι στην ενδεκάδα στη θέση του Μπερνάρντ. Στο πάγκο ο πρώην «κίτρινος» και σκόρερ στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, Ντανιέλ Μαντσίνι.

Πιο αναλυτικά οι εκλεκτοί του Σέρβου τεχνικού: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Ρούμπεν, Παλάσιος, Κλέινχεϊσλερ, Ιωαννίδης.
Από την άλλη ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε στον Πειραιά και για το λόγο αυτό, ο Τερζης προχώρησε σε τρεις αλλαγές. 

Οι έντεκα του Άρη: Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Πάλμα, Καμαρά
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0