Football Talk

Χριστοδουλόπουλος: «Έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη και θέλω να μείνω»

Χριστοδουλόπουλος: «Έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη και θέλω να μείνω»
Στις αλλαγές που βοήθησαν τον Άρη να φέρει το ματς στα ίσα αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στους «κίτρινους», στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ όλα φάνταζαν τελειωμένα, ο Άρης βρήκε δύο γκολ, φεύγοντας από τον Πειραιά με το βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το τέλος αυτού, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV λέγοντας πως: «Κακά τα ψέματα, μετά το 2-0 μας βοήθησαν οι αλλαγές. Κάναμε μίνι rotation, πήραν ευκαιρίες παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί έχουμε ακόμη δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι καλός για μας».

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο σε ρόλο... αντι-Φορτούνη, εξήγησε πως εκείνος είναι ο Λάζαρος και όχι ο Κώστας: «Δεν είμαι σαν τον Φορτούνη. Νομίζω ότι είναι άστοχη αυτή η σύγκριση. Εγώ είμαι ο Λάζαρος. Προσπαθώ να κάνω αυτά που έκανα τόσα χρόνια. Πέρυσι έβαλα 15 γκολ στην ομάδα που ήμουν», είπε και στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

«Το έχω ξαναπεί και το πιστεύω. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ψυχολογία… έκανα τα πάντα για να έρθω στον Άρη και θέλω να μείνω. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη δυναμική και για μας αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά», τόνισε.

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0