Football Talk

Ολυμπιακός: Φορτούνης και Χάμες ξανά μαζί

Ολυμπιακός: Φορτούνης και Χάμες ξανά μαζί

Οι επιστροφές και κυρίως οι απουσίες, ενόψει της πρεμιέρας των Play Off κόντρα στο Βόλο, προσανατολίζουν τον Μίτσελ στο να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα στην ενδεκάδα τους Φορτούνη και Χαμές. Πότε έπαιξαν τελευταία φορά μαζί. 

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αυτή τη στιγμή ο πιο “καυτός” ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Πρωταγωνιστής στην “ερυθρόλευκη” αντεπίθεση του τελευταίου μήνα με ηγετικές εμφανίσεις και φοβερά νούμερα. Είναι ενδεικτικό πως στα τελευταία πέντε ματς της κανονικής περιόδου μοίρασε 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο Τρικαλινός άσος… βγήκε μπροστά στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν ικανοποιώντας τον προπονητή του, με τον Μίτσελ να τρίβει τα χέρια του βλέποντας αυτή την εικόνα από έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια.

Ενδεχομένως ο Φορτούνης και να βοηθήθηκε από την απουσία του Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό να μένει στα πιτς για περίπου ένα μήνα λόγω του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Το τελευταίο ματς του Χάμες στο πρωτάθλημα ήταν στις 13 Φλεβάρη, το 6-1 επί του Παναιτωλικού στο Φάληρο. Αυτό είναι και το τελευταίο ματς που Φορτούνης και Χάμες έπαιξαν μαζί. Κάτι που αναμένεται να συμβεί ξανά την Κυριακή στο Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι-οφ.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ είναι ξανά διαθέσιμος έχοντας κάνει αρκετές προπονήσεις χωρίς ενόχληση και ο Μίτσελ θέλει να του δώσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να μετατοπίσει τον Φορτούνη στα άκρα αντί του τιμωρημένου Μπιελ και να χρησιμοποιήσει τον Χάμες στο “10”. Στο άλλο άκρο θα ξεκινήσει ο Κανός και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπακαμπού.

Ο μεγάλος “πονοκέφαλος”, όμως του προπονητή του Ολυμπιακού είναι η ταυτόχρονη απουσία των δύο βασικών του κεντρικών χαφ, Εμβιλά και Χουάνγκ. Ο Γάλλος παραμένει τραυματίας και ο Νοτιοκορεάτης είναι τιμωρημένος, έτσι ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τους Σαμασέκου και Κασάμι στον άξονα.

Σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει μετά από τιμωρία δύο αγώνων και θα παίξει δίπλα στον Μπα στα στόπερ. Δεξιά θα βρίσκεται ο Ροντινέι και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ έχει το προβάδισμα από τον Ραμόν.

Παράλληλα στην αποστολή μετά από περίπου ένα μήνα και τον τραυματισμό που αντιμετώπισε επιστρέφει και ο Γκάρι Ροντρίγκες που είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Σε ότι αφορά το πλάνο του Μίτσελ, ο Ισπανός έχει ζητήσει από τους παίκτες να αντιμετωπίσουν το ματς με την ανάλογη σοβαρότητα, να είναι επιθετικοί από το πρώτο λεπτό και να προσπαθήσουν να βρουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένα γκολ που θα “ξεκλειδώσει” το τρίποντο.

Υπενθυμίζεται πως όπως και στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα έχει την θερμή υποστήριξη των φιλάθλων του αφού έχει πάρει 15.000 εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου και ακολούθως ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0