Football Talk

ΑΕΚ: Η… διαβολοβδομάδα της ξεκινάει από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ – Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την επίθεση!

ΑΕΚ: Η… διαβολοβδομάδα της ξεκινάει από το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ – Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την επίθεση!

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ (19:30 –CosmoteTV 1) στο πρώτο από τα τρία δύσκολα ματς που έχει να δώσει σε διάστημα επτά ημερών

Η ΑΕΚ ξεκινάει μία πολύ δύσκολη, όσο και κομβική, αγωνιστική εβδομάδα στο πρωτάθλημα. Πρώτο εμπόδιο ο ΟΦΗ σήμερα στο Ηράκλειο, ακολουθεί ο Ατρόμητος την Τετάρτη στο Περιστέρι και την άλλη Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Τα εμπόδια είναι σημαντικά και δεδομένο είναι πως εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να τα ξεπεράσει όλα θα μπει με άλλον… αέρα στα πλέι οφ. Βήμα – βήμα όμως θέλει να πάει την ομάδα ο Αλμέιδα.

Με όπλο τη στήριξη του κόσμου της, όπου χθες την υποδέχθηκαν με τιμές στο Ηράκλειο, η ΑΕΚ θέλει να φύγει το απόγευμα με τη νίκη από την έδρα του ΟΦΗ.

Οι απουσίες πολλές και σημαντικές: Στην Αθήνα έμειναν οι τιμωρημένοι Αραούχο, Σιμάνσκι, οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Γαλανόπουλος, όπως και οι ανέτοιμοι Φερνάντες και Μοχαμάντι. Σοβαρό είναι το πρόβλημα στην επίθεση, με την ΑΕΚ για πρώτη φορά φέτος να μην έχει στη διάθεσή της στο ίδιο ματς τους Αραούχο και Γκαρσία.

Στο μυαλό του Αλμέιδα όσον αφορά την 11άδα, έχουμε τα εξής: Στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης και στην άμυνα οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί. Ο Γιόνσον θα παίξει «6άρι» με τον Πινέδα κοντά του στον άξονα. Αριστερά στο κέντρο θα είναι ο Γκατσίνοβιτς, δεξιά ο Άμραμπατ και μπροστά ο Μάνταλος με τον Τσούμπερ. Υπάρχει και το σενάριο να δούμε τον Ελίασον βασικό και τον Άμραμπατ να πηγαίνει μπροστά αντί του Μάνταλου.

Θοδωρής Καρβουνιάρης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0