![Ο Μέσι έκανε δώρο 35 επιχρυσωμένα iPhone στην «Αλμπισελέστε»](https://www.bnsports.gr/media/k2/items/cache/b1e4a544174b0f267c69a513955646eb_XL.jpg)
Ο Μέσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα πριν λίγους μήνες και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο ίδιος, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας iDesing Gold, Μπεν Λάιονς, μιας και θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους συμπαίκτες του, αλλά και το προπονητικό σταφ.
Ο Αργεντίνος super star, αγοράσε 35 επιχρυσωμένα iPhone 14 (24 καρατίων), πίσω από τα οποία έγραφε το όνομα του καθένα. Ένα δώρο το οποίο αγγίζει τα 200 χιλιάδες ευρώ.
Ο Λάιονς από την πλευρά του πάντως, δεν μπόρεσε να κρύψει τον θαυμασμό του για την κίνηση που έκανε ο Μέσι.
«Ο Λέο ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και φανταχτερό για να γιορτάσει το σπουδαίο κατόρθωμα.
Δεν είναι απλά ο GOAT, είναι ένας από τους πιο πιστούς μας πελάτες και επικοινώνησε μαζί μας μερικές φορές μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.Του πρότεινα τα χρυσά iPhones με χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη και ξετρελάθηκε με την ιδέα».
Lionel Messi will gift 35 gold iPhone 14's to all the Argentina players and staff which won the World Cup. Via IDesignGold on Instagram. ??? pic.twitter.com/yDE9PkalcG
— Roy Nemer (@RoyNemer) March 2, 2023