Football Talk

Έτσι αντιδρά η ΑΕΚ μετά από ήττες (video)

Έτσι αντιδρά η ΑΕΚ μετά από ήττες (video)
Η ΑΕΚ μετά το χαμένο παιχνίδι της από τον ΠΑΟΚ στην βρίσκεται στην ίδια θέση για 4η φορά, στο φετινό πρωτάθλημα – Πώς είχε αντιδράσει, όμως, αγωνιστικά τις προηγούμενες φορές που δεν κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα της.
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-0. Η συγκεκριμένη ήταν η τέταρτη ήττα της Ένωσης στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει και δυο ισοπαλίες, στα 22 συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει.

Έχει ενδιαφέρον να θυμηθούμε πώς αντιδρά η ΑΕΚ αγωνιστικά μετά από παιχνίδια που δεν τα καταφέρνει και η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βγάζει χαρακτήρα μετά από αρνητικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ήττα της ΑΕΚ τη σεζόν ήρθε μόλις τη 2η αγωνιστική, όταν στη Ριζούπολη, ως γηπεδούχος τότε, υποδέχθηκε το Βόλο στις 27 Αυγούστου. Ήττα με 0-1 (Ντέλετιτς).

Την επόμενη αγωνιστική (3η) η ΑΕΚ βγάζει αντίδραση και στο ίδιο γήπεδο (Ριζούπολη – 4/9) κερδίζει τον ΠΑΣ 2-0 με γκολ των Πινέδα και Άμραμπατ.

Γρήγορα όμως έρχεται και η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα. Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική (11 Σεπτεμβρίου) και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 0-1 με τον Πινέδα στο πρώτο ημίχρονο, δέχθηκε δυο γκολ με πέναλτι πριν την ανάπαυλα από τον Παναθηναϊκό. Τελικό σκορ 2-1.

Μετά από εκείνη την ήττα στη Λεωφόρο η ΑΕΚ του Αλμέιδα γύρισε το… διακόπτη. Όχι μόνο πήγε την 5η αγωνιστική και κέρδισε 0-2 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (Γκαρσία, Μουκουντί), αλλά από τις 17 Σεπτεμβρίου, μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου του 2023 όταν και έχασε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ έμεινε αήττητη, έχοντας μόνο νίκες και δυο ισοπαλίες εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό!

Αρχές του χρόνου λοιπόν, ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα με 2-1. Αμέσως, πάλι, μετά και το τρίτο ματς που δεν κέρδισε, η ΑΕΚ βγάζει ξανά αντίδραση και την επόμενη αγωνιστική (17η – 8/1) κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 1-0 στη Φιλαδέλφεια, μετρώντας μάλιστα άλλο ένα σερί πέντε νικών, μέχρι να έρθει το ματς της Τούμπας.

Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν, είναι πως η ΑΕΚ μετά από ήττες αντιδρά θετικά. Το Σάββατο (25/2) υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στη Φιλαδέλφεια και επιδίωξή της είναι αφενός να αντιδράσει και πάλι θετικά μετά από αρνητικό αποτέλεσμα κερδίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφετέρου να τρέξει πάλι ένα νέο σερί νικών.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0