Football Talk

Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Δώνης vs Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώσατε... Χ με buzzer beater! (video)

Αλ Φατέχ - Αλ Νασρ 2-2: Δώνης vs Κριστιάνο Ρονάλντο σημειώσατε... Χ με buzzer beater! (video)
Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη «κρατούσε» τη νίκη κόνρα στην Αλ Νασρ έως το 90+', αλλά το εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, διαμόρφωσε το 2-2 (03/02) ως τελικό σκορ!

Η Αλ Νασρ έφτασε μία «ανάσα» από το να χάσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά το εύστοχο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις, την κράτησε στην κορυφή! Από την άλλη, ο Πορτογάλος θρύλος «πλήγωσε» την Αλ Φατάχ του Γιώργου Δώνη, διαμορφώνοντας το 2-2 (03/02) ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, με το πρώτο του γκολ στην Ασία!

Σωρεία χαμένων ευκαιριών και από τις δύο πλευρές, ενώ η Αλ Νασρ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ταλίσκα στο 90+5' για σκληρό μαρκάρισμα.


Η γηπεδούχος, Αλ Φατέχ, «άνοιξε» το σκορ στο 12ο λεπτό, με φοβερό μονοκόμματο σουτ του Κρίστιαν Τέγιο, στο ντεμπούτο του στη Σαουδική Αραβία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο έλειψε να «απαντήσει» άμεσα, αλλά το γκολ του στο 24' ακυρώθηκε ως οφσάιντ.


Εννέα λεπτά αργότερα, είχε ακόμα μία τεράστια ευκαιρία να φέρει την ισορροπία στο σκορ, αλλά το «ριμπάουντ» που πήρε, μετά την προσπάθεια του Ταλίσκα, κατέληξε εκτός εστίας.


Εν τέλει, ο Βραζιλιάνος συμπαίκτης του έδωσε τη «λύση» στο 42ο λεπτό, κάνοντας το 1-1, με όμορφο πλασέ.


Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψει πλήρως το σκορ, αλλά το δυνατό του σουτ, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Αλ Φατέχ.


Το σύνολο του Γιώργου Δώνη, αφού διέφυγε τον κίνδυνο στο πρώτο μέρος, κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Μπεντέμπκα, στο 58'.


Όλα έδειχναν πως οι τρεις βαθμοί θα κατέληγαν στην ομάδα του Έλληνα προπονητή, αλλά στο 90+3', η Αλ Νασρ κέρδισε πέναλτι.

Ο Ταλίσκα φάνηκε πως θα αναλάμβανε την εκτέλεση, αλλά τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σούταρε από τα «έντεκα βήματα», ευστόχησε και διαμόρφωσε το 2-2 ως τελικό σκορ (03/02), με το πρώτο του γκολ στη Σαουδική Αραβία.

 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0