Football Talk

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Πούχατς και Σάρλια η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς – Πήρε τη θέση του Σβάμπ ο Ντάντας για τους «ασπρόμαυρους»!

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Με Πούχατς και Σάρλια η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς – Πήρε τη θέση του Σβάμπ ο Ντάντας για τους «ασπρόμαυρους»!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «μονομαχούν» για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλου Ελλάδας και πριν λίγα λεπτά έγινες γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

«Πράξη» δεύτερη για το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.  

Πριν λίγα λεπτά, έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωράει σε αρκετές αλλαγές, αφού θα αγωνιστούν παίκτες όπως οι Τσοκάι, Πούχατς και Σάρλια που δεν είχαν πολλή χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Απ’ την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προέβη σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στην σύνθεση των «ασπρόμαυρων», με τον Ντάντας να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα αντί του Σβάμπ, μια αλλαγή που έγινε και στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8».

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Κουρμπέλη, Σάρλια, Πούχατς, Πέρεθ, Τσόκαϊ, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0