Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην... κούρσα για την εξαγορά της ομάδας!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στην... κούρσα για την εξαγορά της ομάδας!
Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κινείται για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του δισεκατομμυριούχου.
Ότι δεν κατάφερε να κάνει με την Τσέλσι ενδέχεται να συμβεί με την αγαπημένη του ομάδα αφού ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρίσκεται στο κυνήγι της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβιάωσε η ίδια η πλευρά του ζάμπλουτου Βρετανού.
Η οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία δεν χαίρει και άκρας δημοτικότητας στους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», έχει ανακοινώσει πως είναι ανοιχτή στην πώληση των μετοχών του κλαμπ και ένας από τους επίδοξους αγοραστές είναι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της Γιουνάιτεντ.

Ο 70χρονος πλέον ιδιοκτήτης της Ineos, ο οποίος είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στο Νησί, θέλει να προσθέσει άλλο ένα κλαμπ στις επιχειρηματικές του κινήσεις μετά τη Λωζάνη το 2017 και τη Νις στη Νότια Γαλλία.

Οπως επιβεβαίωσε μάλιστα ο επρόσωπος της εταιρίας του, μιλώντας στους Times: «Έχουμε ήδη μπει στη διαδικασία της κατάθεσης της προσφοράς», χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά μεγέθη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0