Football Talk

Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και τι γίνεται με Κικάνοβιτς και στόπερ

Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και τι γίνεται με Κικάνοβιτς και στόπερ
Ο Γενάρης προχωράει. Φτάσαμε στην 17η ημέρα του και η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή. Ο Ματίας Αλμέιδα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ρωτήθηκε σχετικά με τα μεταγραφικά, τονίζοντας πως δεν θέλει πολλές αφίξεις νέων παικτών, πως παρακολουθούνται συνεχώς ποδοσφαιριστές κι εφόσον γίνει κάποια κίνηση θα ήταν σε θέσεις «κλειδιά».


Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Αυτές οι θέσεις είναι η άμυνα και η μεσοεπιθετική γραμμή. Με απλά λόγια η ΑΕΚ δεν «καίγεται» για μεταγραφή μέσα στον Γενάρη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα έχει παρατήσει όλα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ομως, κάτι προχωρημένο δεν υπάρχει μεταγραφικά για την ΑΕΚ.

Παρ’ όλα αυτά δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μπέντζι Κικάνοβιτς από τη Σαν Χοσέ κι ας πρόκειται για παίκτη ο οποίος παίζει σε θέσεις που η ΑΕΚ έχει πληρότητα! Ο Κικάνοβιτς όμως είναι σε σούπερ ηλικία (23 ετών), ο Αλμέιδα τον μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και γνωρίζει ότι είναι παίκτης με παρόν και μέλλον, καθώς παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης! Το θέμα Κικάνοβιτς παραμένει «ζωντανό». Η ΑΕΚ έχει κάνει τις προτάσεις της στην Σαν Χοσέ και περιμένει την απάντησή της, στην τελευταία πολύ καλή προσφορά που έχει καταθέσει. Είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι είναι πιθανό αυτή η μεταγραφή να γίνει από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει καταθέσει σωστή πρόταση. Αρκεί φυσικά να το πάρει απόφαση η Σαν Χοσέ ότι η Ένωση δεν μπορεί να ανεβάσει περισσότερο την προσφορά της.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ κοιτάει και για στόπερ. Δύσκολο να βρει αυτό που θέλει μέσα στον Γενάρη, αλλα προσπάθειες γίνονται. Εφοσον ευδοκιμήσει κάποια υπόθεση έχει καλώς, σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσει ως έχει και είναι καλά.

Με απλά λόγια η ΑΕΚ δεν καίγεται για μεταγραφή τον Γενάρη. Έκπληξη ωστόσο δεν θα προκαλέσει είτε πάρει κάποιον παίκτη, είτε όχι. Το σίγουρο είναι πως είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι, δεν έχει αφήσει τον Κικάνοβιτς, κοιτάει για στόπερ και εφόσον προκύψει κάποια άλλη καλή περίπτωση σε άλλη θέση επίσης θα την κυνηγήσει. Όλα αυτά με ηρεμία και χωρίς καμία πίεση. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0