Football Talk

Πινέδα: «Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο και ο Αλμέιδα με εμπιστεύεται» (video)

Πινέδα: «Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο και ο Αλμέιδα με εμπιστεύεται» (video)
Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ φέτος, ο Ορμπελίν Πινέδα, παραχώρησε συνέντευξη στο δίκτυο «Foxsports», στην οποία μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση που έχει με τον Ματίας Αλμέιδα και την επίδραση που έχει ο Αργεντινός τεχνικός σε εκείνον.
Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο άσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός της Ένωσης μίλησε στο δίκτυο «Foxsports»  για την μέχρι τώρα πορεία του στην Ελλάδα αλλά και για τον τεχνικό της ομάδας Ματίας Αλμέιδα. Ο Πινέδα στάθηκε στη σχέση του με τον Αργεντινό προπονητή και στο πόσο έχει βοηθήσει η εμπιστοσύνη που του δείχνει προκειμένου να ξεδιπλώνει στο χορτάρι το όλο του το ταλέντο.

«Η εμπιστοσύνη του προπονητή είναι η βάση για το ποδόσφαιρο, ο Ματίας Αλμέιδα με εμπιστεύεται και εγώ αυτόν», είπε αρχικά ο Πινέδα.

Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του Μεξικού στο πρόσφατο Μουντιάλ είπε ότι «υπήρχε μεγάλη απογοήτευση σε όλους, είναι κάτι που δεν μας είχε συμβεί ξανά πρόσφατα και ήταν δύσκολο», ενώ για το αν βλέπει τον εαυτό του στο Μουντιάλ του 2026 στην ομάδα υποστήριξε: «Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε 4 χρόνια».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0