Football Talk

Άμραμπατ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, ήρεμοι, συγκεντρωμένοι»

Άμραμπατ: «Είμαστε σε καλό δρόμο, ήρεμοι, συγκεντρωμένοι»
Ο Νόρντιν Άμραμπατ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο ότι η ομάδα του έκανε μια γεμάτη εμφάνιση.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήταν εξαιρετικός στη νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί του Παναιτωλικού, με τον άσο της Ένωσης να πετυχαίνει γκολ και ασίστ και να αναδεικνύεται MVP της αναμέτρησης. Μετά τον αγώνα, ο άσος των «κιτρινόμαυρων» στάθηκε στην εμφάνιση που έκανε συνολικά η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και συνεχίζουμε. Κάναμε γεμάτη εμφάνιση και σκοράραμε 4 γκολ.Μας ζήτησε ο προπονητής να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες στην περιοχή πράγμα που δεν έγινε στα 2 προηγούμενα ματς που ήταν μόνο ο Λιβάι και σήμερα το κάναμε» τόνισε.

«Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», ανέφερε ακόμη στην κάμερα της Cosmote TV o Άμραμπατ και πρόσθεσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε».

Όσο για τη μάχη του τίτλου επισήμανε: «Είναι κάτι όμορφο να δίνουν 4 ομάδες μάχη για τον τίτλο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και δουλεύουμε σκληρά, την ώρα που ο προπονητής μας προετοιμάζει τα ματς όσο καλύτερα γίνεται».

«Συνεχίζουμε, επανέρχονται παίκτες που ήταν τραυματίες και θα γίνουμε πιο δυνατοί», υπογράμμισε.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0