Football Talk

Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ 1-0: Ο Μπακασέτας έκρινε το ντέρμπι «χαρίζοντας» το τρίποντο στην ομάδα της Τραπεζούντας! (video)

Τραμπζονσπόρ – Μπασακσεχίρ 1-0: Ο Μπακασέτας έκρινε το ντέρμπι «χαρίζοντας» το τρίποντο στην ομάδα της Τραπεζούντας! (video)

 Ο Τάσος Μπακασέτας, για άλλη μία φορά, ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά για την Τραμπζονσπόρ, η οποία με δικό του γκολ πήρε τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι απέναντι στην Μπασακσεχίρ!

Τεράστια νίκη για την Τραμπζονσπόρ στο εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Μπασακσεχίρ, επί της οποίας και επικράτησε τελικά με 1-0, χάρη στο δυνατό σουτ του Τάσου Μπακασέτα στο 21ο λεπτό, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, βέβαια, να έχει εντελώς λανθασμένη αντίδραση. Βασικός ξεκίνησε για τους γηπεδούχους και ο Μανώλης Σιώπης.

Λιγοστές ήταν οι ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν μόλις τρία σουτ εντός εστίας συνολικά. Η Τραμπζονσπόρ, όμως, ήταν αυτή που τελικά κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ, όταν στο 21’ ο Τάσος Μπακασέτας ελευθερώθηκε ωραία μέσα στη μεγάλη περιοχή και σούταρε με το δεξί και ο Μπαμπατσάν υπέπεσε σε ένα… παιδικό λάθος, με τη μπάλα να γλιστρά μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στην εστία για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό στο 65’. Τότε ο Τουμπά πήρε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα που έγινε από τη δεξιά μεριά, αλλά είδε τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Τραμπζονσπόρ.

Έτσι, οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν ως… κόρην οφθαλμού μέχρι το τέλος το υπέρ τους προβάδισμα και πήραν εν τέλει τους τρεις βαθμούς στο ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0 και κάπως έτσι ανέβηκαν στους 32 βαθμούς, όντες δύο πόντους από την τρίτη θέση και τον σημερινό τους αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τραμπζονσπόρ (Αβτσί): Τσακίρ, Πέρες, Μπαρτρά, Ντένσγουιλ, Ελμαλί, Σιώπης, Τζανίνι, Ομούρ, Μπακασέτας, Τρεζεγκέ, Γκόμεζ

Μπασακσεχίρ (Μπελόζογλου): Μπαμπατσάν, Σάχινερ, Ντουάρτε, Τουμπά, Λίμα, Τεκντεμίρ, Τουρούτς, Νταγισιμιγέ, Οζκάν, Γκιρλέρ, Οκάκα

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0