Football Talk

Τι πραγματικά ισχύει για ΑΕΚ και Κουγιατέ

Τι πραγματικά ισχύει για ΑΕΚ και Κουγιατέ

Το δημοσίευμα της «L’ Equipe» για τον διεθνή από το Μάλι κεντρικό αμυντικό – Η εξαιρετική περίπτωσή του και η πραγματική διάσταση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Χωρίς αμφιβολία το δημοσίευμα της «L’ Equipe» για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κίκι Κουγιατέ, εξιτάρει… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πράγματι η ΑΕΚ το καλοκαίρι έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον 25χρονο διεθνή από το Μάλι κεντρικό αμυντικό της Μετς. Το γεγονός ότι η Μετς συνεχίζει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και ο Κουγιατέ είναι μία σούπερ περίπτωση, οδηγεί την ΑΕΚ στο να μην έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του. Παρακολουθεί την υπόθεση, ωστόσο επίσημη πρόταση (και δη 3,5 εκατ. ευρώ) τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως έγραψε η «L’ Equipe», δεν προκύπτει ότι έχει κάνει. Από την άλλη η Μετς θέλει να τον πουλήσει τώρα και όντως αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, όπως και το καλοκαίρι.

Γενικά η ΑΕΚ έχει στη λίστα της κι άλλους στόπερ ίδιου υψηλού επιπέδου με αυτό του Κουγιατέ, ο οποίος τονίζουμε ξανά τη δεδομένη στιγμή δεν απασχολεί ενεργά την Ένωση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που η Μετς αξιώνει 5 εκατ. ευρώ. Πάντως, η περίπτωσή του συγκεκριμένου παίκτη παρακολουθείτε από την ΑΕΚ, η οποία παράλληλα δουλεύει πιο ενεργά άλλες μεταγραφικές υποθέσεις κεντρικών αμυντικών.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0