Football Talk

Ντέμης Νικολαΐδης: «Εάν δεν θέλουν οι ομάδες δεν περνάνε τα καπνογόνα μέσα, o Γιαβάνοβιτς κέρδισε τον Αλμέιδα» (video)

Ντέμης Νικολαΐδης: «Εάν δεν θέλουν οι ομάδες δεν περνάνε τα καπνογόνα μέσα, o Γιαβάνοβιτς κέρδισε τον Αλμέιδα» (video)
Στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και τα επεισόδια πριν την έναρξη της αναμέτρησης.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC της NOVA το ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στο γενικό πρόβλημα με το άναμα καπνογόνων και την ρίψη δακρυγόνων. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές να σταματάνε τόσο τα παιχνίδια. Είναι ρεκόρ. Κάπου πρέπε να σταματήσει.

Νομίζω η αστυνομία τους ελέγχει. Πως τα περνάνε; Εάν δεν θέλουν οι ομάδες δεν περνάνε αυτά. Αυτό στη Φιλαδέλφεια είναι εντυπωσιακό. Εάν ρίξεις ένα δακρυγόνο είναι κατοικημένη περιοχή. Σε κατοικημένη περιοχή δεν μπορείς να ρίχνεις δακρυγόνα. Άλλο φαινόμενο φετινό να ρίχνουν δακρυγόνα έτσι. Πετάμε ένα δακρυγόνο και νομίζουμε κάτι έγινε».



Για το παιχνίδι, ο Ντέμης σχολίασε: «Είδα ένα ματς που κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς, γιατί έφερε το ματς στα μέτρα του, αλλά το έχασε. Ήθελε να ρίξει τον ρυθμό και το κατάφερε. Έριξε την ταχύτητα του παιχνιδιού, δεν κινδύνεψε», τόνισε για τις προσεγγίσεις των δύο τεχνικών.

Το κέρδος για την ΑΕΚ ήταν ότι πήρε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι όπως το έβλεπες δεν ήταν να το πάρει η ΑΕΚ. Ήταν το πρώτο φετινό ματς που είδα την ΑΕΚ να είναι προσαρμοσμένη σε έναν αντίπαλο. Το ματς πήγαινε για την ισοπαλία. Ξεχώρισε ο Σιμάνσκι, ο Αλμέιδα άλλαξε την ΑΕΚ, προσαρμόστηκε στον Παναθηναϊκό».




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0