Football Talk

Τότεναμ - Άστον Βίλα 0-2: Άλωσε το Λονδίνο... πρωτοχρονιάτικα ο Έμερι! (video)

Τότεναμ - Άστον Βίλα 0-2: Άλωσε το Λονδίνο... πρωτοχρονιάτικα ο Έμερι! (video)

Καταπληκτική εμφάνιση και τεράστια νίκη της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0 και να «σοκάρουν» τους Λονδρέζους!

Μπορεί η Τότεναμ να συνηθίζει να κερδίσει όταν αγωνίζεται την 1η ημέρα του νέου ημερολογιακού έτους, όμως ουδείς φανταζόταν πως η Άστον Βίλα θα ήταν αυτή που θα κατόρθωνε να της «σπάσει» την παράδοση.

Οι «χωριάτες» ήταν εξαιρετικοί, επικράτησαν με 2-0 και κάπως έτσι, έγιναν η 10η διαφορετική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, που προηγείται στο σκορ απέναντι στους Λονδρέζους, με την ομάδα του Κόντε να καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Το σκορ άνοιξε μόλις στο 50ο λεπτό ο Εμιλιάνο Μπουεντία, ενώ η ομάδα του είχε γλιτώσει στο πρώτο μέρος από μία τρομερή απόκρουση με το… κεφάλι από τον Γιανγκ σε κεφαλιά του Κέιν.

Ο Μπουεντία επωφελήθηκε λοιπόν από την ασταθή απόκρουση του Γιορίς, πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Άπαντες θα περίμεναν πως οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση, αλλά επί της ουσίας, αυτό έμοιαζε αδύνατο. Αντιθέτως μάλιστα, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Έμερι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον Λουίς να κάνει το 2-0 στο 73’, ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση.

Κάπου εκεί, μπήκε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση, με συνέπεια η Τότεναμ να ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, χάνοντας έδαφος στη «μάχη» για την εξάδα.

Τότεναμ: Λορίς, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Ντόχερτι (81' Έμερσον), Μπισούμα (80' Σαρ), Χόιμπιεργκ (88' Σκιπ), Πέρισιτς (88' Σπενς), Χιλ (63' Σεσενιόν), Κέιν, Σον

Άστον Βίλα: Όλσεν, Γιάνγκ, Κονσά (82' Μπέντναρεκ), Μινγκς, Ντιν, ΜακΓκιν (78' Κουτίνιο), Καμαρά, Λουίζ (83' Ινγκς), Μπουεντία (82' Τσέιμπερς), Μπέιλι (66' Κας), Γουότκινς

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0