Football Talk

ΑΕΚ: Οι συζητήσεις για τον Κικάνοβιτς και όλα τα μεταγραφικά δεδομένα

ΑΕΚ: Οι συζητήσεις για τον Κικάνοβιτς και όλα τα μεταγραφικά δεδομένα

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την Σαν Χοσέ για την απόκτηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού – Πώς είναι τα δεδομένα αυτή τη στιγμή και πού στρέφεται μεταγραφικά η Ένωση

Η ΑΕΚ έχει σε εξέλιξη συζητήσεις με την Σαν Χοσέ για την απόκτηση του Μπέντζι Κικάνοβιτς. Εδώ και ημέρες η Ενωση προσπαθεί να βρει κοινό σημείο επαφής με την ομάδα του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει οικονομική διαφορά και γίνεται μία προσπάθεια να καλυφθεί.

Πάντως, η αλήθεια είναι, πως η ΑΕΚ θέλει τον Κικάνοβιτς κυρίως για το μέλλον. Φέτος μεσοεπιθετικά είναι πλήρης, μετά την προσθήκη του Φερνάντες, αλλά και τις επιστροφές των Τσούμπερ, Άμραμπατ, ενώ αναμένονται κι αυτές των Γκατσίνοβιτς, Ελίασον από τον Φλεβάρη και μετά. Ωστόσο, δεν θα έλεγε «όχι» η Ένωση αν καταφέρει να φέρει από τώρα το Κικανόβιτς στη Φιλαδέλφεια. Εξ ου και δουλεύει αυτή την υπόθεση και προσπαθεί να την κερδίσει, χωρίς ιδιαίτερη πίεση…

Γενικά, η ΑΕΚ μπορεί να πάρει μεσοεπιθετικό τον Γενάρη μόνο εφόσον προκύψει κάποια ευκαιρία, όπως για παράδειγμα του εξτρέμ της Σαν Χοσέ, τον οποίο έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά ο Ματίας ΑλμέιδαAν δεν προχωρήσει τώρα του Κικάνοβιτς ή δεν βρεθεί ανάλογη ευκαιρία ποδοσφαιριστή με παρόν και κυρίως μέλλον, τότε πολύ απλά η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει μεσοεπιθετικό τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι θέσεις που έχει ανάγκη για ενίσχυση η Ένωση είναι αυτή του αριστερού μπακ και του στόπερ. Αυτές είναι οι μεταγραφικές προτεραιότητές της ενόψει Ιανουαρίου και τσεκάρει συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Οποιαδήποτε άλλη μεταγραφή γίνει θα είναι έξτρα.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0