Football Talk

Λιβάι Γκαρσία: Υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη χώρα του!

Λιβάι Γκαρσία: Υποψήφιος για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη χώρα του!

Το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς στο Τρινιτάντ και Τομπάγκο, διεκδικεί ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία.

Ο Λιβάι Γκαρσία διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ και όπως φαίνεται δεν... περνάει απαρατήρητο από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο, χώρα όπου κατάγεται ο 25χρονος επιθετικός.

Συγκεκριμένα, την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/14), η Ομοσπονδία της χώρας του ανακοίνωσε την τελική τριάδα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και ο άσος της Ένωσης είναι εντός αυτής.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι, είναι ο 32χρονος στόπερ, Όμπρεϊ Ντέιβιντ που παίζει στην Αλαχουέλενσε της Κόστα Ρίκα και ο 28χρονος εξτρέμ της Κολόμπους Κρου 2, Ρίαν Τέλφερ.

Το 2022 ο Λιβάι Γκαρσία αγωνίστηκε σε 36 επίσημα παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους», μετρώντας 13 γκολ και έξι ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε μια σύντομη λίστα υποψηφίων για τους Ποδοσφαιριστές της Χρονιάς για άνδρες και γυναίκες στις αντίστοιχες κατηγορίες. Η σύντομη λίστα δημιουργήθηκε έπειτα από διαβούλευση μεταξύ των μελών του τεχνικού τμήματος της TTFA με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Άντον Κορνεάλ και τους αντίστοιχους προπονητές των διαφόρων εθνικών ομάδων που δραστηριοποιήθηκαν το 2022», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0